Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Foto: Avārijām bagātais Somijas WRC posms noslēdzas ar Lēba uzvaru

Somijas WRC rallijs noslēdzies ar Sebastjana Lēba uzvaru absolūtajā ieskaitē, bet N4 klasē pirmā vieta Andim Neikšānam/Pēterim Dzirkalam, tāpēc tagad pienācis laiks atskatīties uz šo ralliju. Jāsaka, ka arī šogad, tāpat kā citus gadus, šajā rallijā bija daudz avāriju.
Foto: AFP / Scanpix / ewrc.cz / rally-mania-cz / jp-rallyfotos.be / nikop-kuvat.fi / Timo Anis / Rallikuvat.net / nutspix.com / ewrc.cz / Jānis Avotiņš / samzon.kuvat.fi


, 2011-08-03 23:05, pirms 13 gadiem
šrots
, 2011-08-03 23:15, pirms 13 gadiem
Šitam čalim cepuri nost....
Foto: M-Sport

Dakaras uzvarētājs Sainss tuvu līgumam ar "Ford" komandu

Lai gan pasaules rallijreida čempionāta posmā Portugālē Karloss Sainss pārstāvēja "X-Radi Mini" komandu, jau maijā, pēc paša sportista vārdiem, varētu tikt parakstīts līgums ar "Ford" rūpnīcas vienību.
Mārtiņa Seska ekipāža. Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying
1

Sesks par avāriju: "Veicu pārāk plašu ieeju līkumā"

Svētdien, 14. aprīlī “Latvijas Mobilais Telefons” atbalstītā Mārtiņa Seska un Renāra Franča ekipāža aizvadīja dramatiskiem notikumiem pārbagātu cīņu par Ungārijas rallija pjedestālu, bet, esot sacensību līderpozīcijā, sportistu centienus pēc uzvaras sacensību pirmspēdējā ātrumposmā apturēja nolauzts ritenis un sabojāta automašīnas piekare.
Sesks/Francis. Foto: FIA ERC

Pēc Seska izstāšanās Ungārijas ERČ triumfē Tempestini

Ungārijā aizvadīts Eiropas rallija čempionāta (ERČ) pirmais posms, kurā pēc Mārtiņa Seska un Renāra Franča izstāšanās par uzvarētāju kļuva Simone Tempestini, kuram tā bija pirmā uzvara ERČ karjerā.