Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Foto: Latviešu SRT komandas pilots testos piedzīvo avāriju

Gatavojoties Eiropas rallija čempionāta (ERČ) otrajam posmam, kas šajā nedēļas nogalē notiks Kanāriju salās, vairāki sportisti un komandas aizvadīja testus, lai labāk sagatavotos sezonas pirmajam asfalta rallijam. Viens no šiem braucējiem bija SRT komandas pilots Nikolajs Grjazins, kurš sezonas pirmajā posmā Azoru salās ieņēma piekto vietu. Diemžēl aizvadītajos testos Grjazins piedzīvoja avāriju, kas lika pārtraukt testus.


Džandomeniko Baso ekipāža. Foto: rallyalba.it

Divkārtējais ERC čempions Baso turpina uzvarēt rallijā 50 gadu vecumā

Lai gan divkārtējam Eiropas un četrkārtējam Itālijas čempionam Džandomeniko Baso jau pērn apritēja 50 gadi, viņš aizvien spēj parādīt, ka ir ātrāks un stabilāks par konkurentiem. Nedēļas nogalē tika izcīnīta uzvara Itālijas rallija čempionāta otrajā posmā.
Foto: M-Sport

Dakaras uzvarētājs Sainss tuvu līgumam ar "Ford" komandu

Lai gan pasaules rallijreida čempionāta posmā Portugālē Karloss Sainss pārstāvēja "X-Radi Mini" komandu, jau maijā, pēc paša sportista vārdiem, varētu tikt parakstīts līgums ar "Ford" rūpnīcas vienību.
Mārtiņa Seska ekipāža. Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying
1

Sesks par avāriju: "Veicu pārāk plašu ieeju līkumā"

Svētdien, 14. aprīlī “Latvijas Mobilais Telefons” atbalstītā Mārtiņa Seska un Renāra Franča ekipāža aizvadīja dramatiskiem notikumiem pārbagātu cīņu par Ungārijas rallija pjedestālu, bet, esot sacensību līderpozīcijā, sportistu centienus pēc uzvaras sacensību pirmspēdējā ātrumposmā apturēja nolauzts ritenis un sabojāta automašīnas piekare.