Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Jankovskis

Vismaz viens Solbergs brauks WRC rallijā

Vismaz viens Solbergs brauks WRC rallijā
Henings Solbergs
Foto: www.nettavisen.no

Šodien kļuvis zināms, ka šī gada pasaules rallija čempionātā startēs vismaz viens Solbergs – Henings. Pēc tikšanās ar saviem sponsoriem Solbergs paziņoja, ka šogad ar "Ford" automašīnu viņš startēs visos WRC sezonas posmos.

Pēc sezonas Henings nebija drošs, vai varēs braukt arī šogad, jo visi jautājumi atdūrās pret finansēm. Vēlāk parādījās ziņas, ka Henings varētu parakstīt līgumu ar "Bozian Racing" komandu, kas viņam dotu iespēju 2009. gadā braukt ar "Peugeot 307 WRC" automašīnu.

Taču tagad kļuvis zināms, ka Henings kopā ar savu stūrmani Kato Menkerudu brauks visos 12 sezonas posmos, un viņu galvenais sponsors būs tas pats, kas iepriekš – "Expert". Tieši šodien kļuva zināms, ka Solbergs varēs piedalīties savā ceturtajā WRC sezonā, no kurām trīs viņš pavadījis tieši "Ford" komandā.

''Nav bieži, kad es trīcu, taču šodien tā bija,'' saka Henings norvēģu ziņu aģentūrai NRK. ''Man pagājušajā gada nogalē bija daži traki mēneši, tāpēc nejutos mierīgi, taču tagad mēs esam tikuši skaidrībā ar visu, tāpēc nevaru jums pateikt, cik laimīgs tagad esmu. ''

''Tagad nevaru sagaidīt, kad sāksies testu braucieni. Pirmās būs sacensības Īrijā, taču domās esmu jau Norvēģijā, kur februārī tiks aizvadīts otrs posms. Tur es cīnīšos par uzvaru!''

Izmantotie resursi:
wrc.com


, 2009-01-02 23:42, pirms 15 gadiem
novēlu tikai veiksmi!
, 2009-01-02 23:42, pirms 15 gadiem
Cerams redzēsim abus brāļus !
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Pēc mēneša tiks rīkota minirallija diena

Jau pēc mēneša, 18. maijā Ulbrokā un Ropažos tiks rīkota minirallija diena.
Sebastjēns Ožjē. Foto: wrc.com

Ožjē ātrākais Horvātijas rallija shakedown ātrumposmā

Atgriežoties pasaules rallija čempionātā pēc divu posmu izlaišanas, ātrāko rezultātu Horvātijas posma shakedown sesijā uzrādīja "Toyota" komandas pilots Sebastjēns Ožjē.
Foto: Tukuma Novada Pašvaldība

Tukuma novadā paredzēts "Tet Rally Latvia" īsākais un garākais ātrumposms

Šodien Tukuma novada pašvaldības Konferenču zālē norisinājās FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) posma "Tet Rally Latvia" preses konference, kurā klātesot Tukuma novada domes izpilddirektoram Ivaram Liepiņam un "Tet Rally Latvia" direktoram Raimondam Strokšam, plašākai sabiedrībai tika prezentētas gan Tukumā plānotās rallija aktivitātes, gan Tukuma novadā paredzētie "Tet Rally Latvia" ātrumposmi, kuri savus skatītājus sagaidīs š.g. 19. jūlijā.