Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2954, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Jonass MXGP kvalifikācijā ieņem devīto vietu

Jonass MXGP kvalifikācijā ieņem devīto vietu
Pauls Jonass. Foto: Standing Construct GasGas

Itālijā, Pjetramuratas trasē, kur šodien notiks jau trešais pasaules čempionāta posms pēc kārtas, kvalifikācijā MXGP klasē Pauls Jonass uzrādīja devīto rezultātu, bet uzvarēja sezonas līderis Džefrijs Herlingss.

Pēc diviem ne tik veiksmīgiem posmiem šodien Jonass cer, ka veiksme viņam stāvēs tuvāk, izdosies labāki starti un braucienus sanāks aizvadīt bez kritieniem. Trešdien notikušajās sacensībās viņš summā palika četrpadsmitais, bet kopvērtējumā trīs posmus pirms sezonas beigām aizvien ir septītais - priekšā Žeremijs Sīvers, bet aizmugurē seko Glens Koldenhofs.

Šodien kvalifikācijas braucienos Jonass ierindojās devītajā vietā, no uzvarētāja atpaliekot 1.149 sekundes. "Standing Construct GasGas" komandas braucējs veica sešus apļus un labāko laiku sasniedza otrajā no tiem.

Uzvarēja Herlingss, kurš šobrīd ir tikai punktu priekšā Romēnam Fevram un par trim punktiem apsteidz Timu Gajseru. Kvalifikācijā "Red Bull KTM" komandas sportista tuvākie sekotāji bija Sīvers un Horhe Prado, Fevrs sasniedza ceturto rezultātu, bet Gajsers - sesto.

MX2 klasē labākais bija sezonas vicelīderis Jago Gērtss, kopvērtējuma līderis Maksim Renū ieņēma ceturto vietu, kamēr pēdējos posmos lieliski braucošais Toms Vialle izrādījās sestais ātrākais.

Finālbraucieni MXGP klasē notiks plkst. plkst 13:10 un 16:15 pēc Latvijas laika, bet MX2 klasē abi braucieni par stundu ātrāk. Tiešraidē tos translēs TV kanāls "Eurosport 2".


, 2021-10-31 13:39, pirms 2 gadiem
...out...
, 2021-10-31 13:53, pirms 2 gadiem
Absalūti neveicas šajā trasē, šoreiz būs 0 pēc pirmā brauciena
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
9

Jonass noslēdz Trentīno "Grand Prix" devītajā vietā

LETA. Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien Itālijā pasaules motokrosa čempionāta posma - Trentīno "Grand Prix" - otrajā braucienā MXGP klases sacensībās ierindojās desmitajā pozīcijā un abu braucienu summā posmu noslēdza devītajā vietā.
Pauls Jonass. Foto: MXGP
5

Jonass MXGP ceturto posmu sāk ar astoto vietu pirmajā braucienā

Šodien MXGP ceturtajā posmā Itālijas Trentīno trasē astotais pirmajā braucienā bija latvietis Pauls Jonass. Braucienā uzvarēja kvalifikācijas uzvarētājs Romēns Febvrs, kurš aiz sevis atstāja Timu Gajseru un Horhi Prado. Otrais brauciens plkst. 18:15.
Pauls Jonass. Foto: MXGP

Jonass: ''Šajā trasē ceturtā vieta man ir ļoti labs rezultāts''

Pēc MXGP posma Sardīnijā latviešu motosportists Pauls Jonass komentāra Latvijas Motosporta federācijai pauda gandarījumu par izcīnīto ceturto vietu kopvērtējumā MXGP klasē, sakot, ka nobraukti trīs stabili braucieni.