Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Lielbārži Francijas čempionāta 2.posmā izcīna 7.vietu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Brāļi Lielbārži Francijas čempionāta 2.posmā izcīna 7.vietu
Daniels un Bruno Lielbārži. Foto: www.smxpics.be

Pērnā gada Latvijas čempioni blakusvāģu motokrosā brāļi Daniels un Bruno Lielbārži, gatavojoties gaidāmajai pasaules čempionāta sezonai, svētdien piedalījās atklātā Francijas čempionāta 2. posmā, trīs braucienu summā izcīnot 7. vietu.

Pirmajā braucienā Lielbāržiem bija neveiksmīgs starts, taču puiši līdz brauciena beigām spēja aizcīnīties līdz pat ceturtajai pozīcijai.

Otrajā braucienā Latvijas motokrosa blakusvāģu ekipāža vienā no momentiem piedzīvoja kritienu, kas rezultējās ar 18. vietu braucienā.

Arī trešajā braucienā, līdzīgi kā pirmajā, dvīņu brāļiem bija neveiksmīgs starts un rezultātā 5. vieta.

Trīs braucienu summā Daniels un Bruno Lielbārži izcīnīja 7. vietu. Par posma uzvarētājiem kļuva pasaules čempionu Marvinu Vanlušena (Beļģija) un Nikolā Musē (Francija) ekipāža. Sudrabu izcīnīja pērnā gada Francijas čempioni Kilians un Evans Prunjē, bet trešie palika beļģis Deivijs Sanders ar līdzbraucēju Luku Rostingtu no Francijas.

''Aizvadīts labs sagatavošanās posms pirms pasaules starta un iegūta laba pieredze. Ar katru braucienu izdevās atrast arvien labākus motora regulējumus, bet vēl neesam tikuši pie īstajiem amortizatoriem, kuri būs uz GP posmu Spānijā,” īsu komentāru par Daniela un Bruno startu Francijā sniedza viņu tēvs Kaspars Lielbārdis.

Jau tuvākajā laikā Latvijas ekipāža dosies uz Spāniju, kur 25. un 26. martā ar posmu “Talavera de la Reina” trasē tiks atklāta jaunā blakusvāģu pasaules čempionāta sezona.

Izmantotie resursi:
lamsf.lv

     [+] [-]

, 2023-03-21 22:40, pirms gada
Sveiki! Jūs tādi kruti jauni džeki,vai tad jums mājās lapā nav izveidota ,kur jums sekot.Jūs taču būsiet daudz populārāki bez starpniekiem,kas ziņo par jūsu rezultātiem pēc vairākām dienām,tas ir otrdienas vakarā. Vēlu veiksmi!

     [+] [-]

, 2023-03-21 23:05, pirms gada
Katrā ziņā novēlu sezonu bez traumām. Gonku daudz un sezona gara.
P.s. ņēmat vērā iepriekšējo komentāru ar