Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Reišulis cīnās par trešo vietu un krīt

Video: Reišulis cīnās par trešo vietu un krīt
Foto: mxgp

Piedāvājam atskatu uz Spānijā notikušo Eiropas EMX125 motokrosa čempionāta posmu, kurā desmito vietu izcīnīja latviešu motosportists Kārlis Alberts Reišulis. Pirmā brauciena sākumā "Yamaha Europe EMX125 MJC" komandas braucējs ar 47. starta numuru pat cīnījās par pirmo trijnieku, pirms piedzīvoja sadursmi un krita.

"Kārtējo Eiropas čempionāta posmu EMX125 klasē aizvadīja Kārlis Alberts Reišulis," no notikuma vietas ziņo sportista komanda. "Šoreiz sacensības notika Spānijā. Kvalifikācijā nesanāca neviens labs aplis, tāpēc Kārlis kvalificējās ar 13. ātrāko apļa laiku. Pirmajā braucienā padevās labs starts un braucienu uzsāka trešajā vietā, bet pāris līkumus tālāk notika sadursme ar ceturtās vietas īpašnieku un sekoja kritiens. Pirmo apli šķērsoja 21. vietā. Braukšanas ātrums bija labs un finišā Kārlis desmitajā vietā. Otrais starts mazliet sliktāks un braucienu iesāka 13. vietā. Visu braucienu notika sīva cīkstēšanās un finišā septītā vieta. Divu braucienu summā desmitā vieta. Tagad Kārļa ceļš ved uz Itāliju, kur notiks nākamie četri Eiropas čempionāta posmi. Liels paldies Kārļa trenerim Robertam Justam un liels paldies visiem atbalstītājiem."


, 2021-10-17 13:34, pirms 3 gadiem
1 84 Herlings, Jeffrey
2 243 Gajser, Tim
3 3 Febvre, Rom
4 61 Prado, Jorge
5 91 Seewer, Jeremy
6 41 Jonass, Pauls
Kvalifikācija
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").