Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Oficiāli: Brāļi Reišuļi nākamajā sezonā startēs "Yamaha" rūpnīcas komandās

Oficiāli: Brāļi Reišuļi nākamajā sezonā startēs "Yamaha" rūpnīcas komandās
Foto: Facebook.com/reisulis

Šodien kļuva oficiāli zināms, ka motosportisti brāļi Reišuļi nākamajā motokrosa sezonā pārstāvēs "Yamaha" rūpnīcas komandas. Jānis Mārtiņš Reišulis pievienojies "Team MJC" un turpinās dalību Eiropas čempionāta EMX125 klasē, bet Kārlis Alberts Reišulis pārstāvēs "Hutten Metaal Racing" vienību EMX250 klasē.

Šogad latviešu jaunie motokrosa talanti startēja EMX125 klasē. Kārlis brauca "Team MJC" sastāvā un izcīnīja otro vietu Eiropas čempionātā, bet Jānis ar "KTM Motofavorīts MX Team" sasniedza trešo vietu sezonas kopvērtējumā.

Jau kādu laiku bija zināms, ka arī Jānis nākamajā sezonā kļūs par rūpnīcas braucēju un tika baumots, ka viņš nomainīs savu vecāko brāli "Team MJC" rindās. Šodien "Yamaha Motor Europe" oficiāli paziņoja visu savus nākamās sezonas braucējus, apstiprinot arī iepriekš izskanējušo informāciju par Kārļa pievienošanos "Yamaha" rūpnīcas komandai "Hutten Metaal Racing". Viņš aizvadīs debijas sezonu EMX250 klasē.

Kopā ar Kārli Albertu Reišuli EMX250 klases sacensībās komandā startēs līdzšinējais komandas biedrs Ivano van Erps, kā arī Andreā Bonakorsi, kurš "Hutten Metaal Racing" pārstāvēja jau šosezon. Bonakorsi EMX250 klases kopvērtējumā guva sesto vietu, bet Van Erps "Team MCJ" rindās EMX125 klasē ierindojās piektajā vietā. Nākamgad "Team MJC" komandu EMX125 klasē kopā ar Jāni Mārtiņu Reišuli pārstāvēs Juliuss Mikula. Šis jaunais čehu talants ar privātas komandas KTM motociklu šosezon sasniedza augsto sesto vietu EMX125 kopvērtējumā.


, 2022-11-16 22:36, pirms gada
Reišuļi - brašuļi!

Čaļi talantīgi, lai izdodas!
, 2022-11-17 00:10, pirms gada
Ir vismaz kādi aiz jona sa ,mx2 vajadzētu tikt
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.

Latvijas motokrosa braucējiem uzvaras un pjedestāli Lietuvas "Jaunatnes kausā"

Latviešu jaunie motokrosa braucēji ar panākumiem startējuši Lietuvas "Jaunatnes kausa" ("Jaunimo taure") izcīņas pirmajā posmā, kas aizvadīts Berčūnu mototrasē, netālu no Paņevežas. Mūsējiem gan uzvaras, gan pjedestāli.
Leons Kozlovskis. Foto: LMSF

Kozlovskis uzvar savā klasē Lietuvas "Cross Country" čempionātā

Lietuvas "Cross Country" čempionāta trešajā posmā, kas norisinājies Šauļos, piedalījās arī vairāki latviešu sportisti. Spēkus šajā disciplīnā izmēģināja vecmeistars Leons Kozlovskis, kļūstot par savas klases uzvarētāju.