Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Enstijs atgriežas uz motocikla, slimnīcā nokļuvis MXGP talants Evanss

Enstijs atgriežas uz motocikla, slimnīcā nokļuvis MXGP talants Evanss
Mičels Evanss. Foto: Team HRC

Pēc vairāku mēnešu pārtraukuma atsākt treniņus uz motocikla šobrīd jau spējīgs Makss Enstijs, savukārt MXGP pasaules motokrosa čempionāta jaunais talants Mičels Evanss nokļuvis slimnīcā, kur viņam veikta operācija.

Pērn Makss Enstijs startēja MXGP, sezonas laikā arī uzvarot vienā no braucieniem, taču traumu dēļ visus posmus aizvadīt neizdevās. "Standing Construct KTM" komandu viņš šogad nomainījis pret "HEP Suzuki", plānojot karjeru turpināt Amerikas AMA superkrosa seriālā, kā arī AMA "Pro" motokrosa čempionātā.

Tomēr jau kopš līguma parakstīšanas britu sportistu nomocīja iepriekš gūta trauma, kā rezultātā nācies veikt Ahileja cīpslas operāciju. Tagad viņš atkal var pilnvērtīgi trenēties un gaidīt, kad atsāksies sezona.

"Mans smaids izsaka visu," saka Enstijs. "Tik patīkami atgriezties uz motocikla pēc četru ar pusi mēnešu pārtraukuma. Soli pa solim būšu atpakaļ."

Tikmēr "Honda" rūpnīcas komandas "Team HRC" braucējs Mičels Evanss, kurš karantīnas laiku pavada dzimtajā Austrālijā, bija spiests doties uz slimnīcu, kur viņam veikta labā pleca operācija. Ārstu prognozes liecina, ka Evanss atlabs ātri un pilnībā.

Iepriekšējā sezonā Evanss vēl startēja MX2 klasē, bet šogad kļuvis par braucēju pasaules čempionāta MXGP kategorijā. Jau pirmajā posmā Lielbritānijā sportists vienā no braucieniem finišēja "Top 3", pierādot, ka ir viens no spēcīgākajiem jaunajiem talantiem.

Izmantie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...


Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: TRS moto Latvija

Triāla sezona tiks atklāta Sauriešos

27. aprīlī Sauriešu karjerā norisināsies Latvijas čempionāta pirmais posms triālā.

Latvijas motokrosa braucējiem uzvaras un pjedestāli Lietuvas "Jaunatnes kausā"

Latviešu jaunie motokrosa braucēji ar panākumiem startējuši Lietuvas "Jaunatnes kausa" ("Jaunimo taure") izcīņas pirmajā posmā, kas aizvadīts Berčūnu mototrasē, netālu no Paņevežas. Mūsējiem gan uzvaras, gan pjedestāli.