Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Rokzens uzvar Parīzes superkrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

Rokzens uzvar Parīzes superkrosā
Kens Rokzens. Foto: motocross-magazin.de

Jau 39. reizi aizvadītas Parīzes superkrosa sacensības, kurās arī šoreiz startēja vairākas vadošās Amerikas čempionāta zvaigznes. Lai gan spēcīgs kandidāts uz pirmo vietu bija amerikānis Eli Tomaks, uzvaru izcīnīja vācu motosportists Kens Rokzens.

Gada galvenās Eiropas supekrosa sacensības "Paris La Défense Arena" izveidotajā trasē klātienē bija ieradušies noskatīties kopumā ap 40 tūkstošiem skatītāju.

Trīs braucieni tika aizvadīti jau sestdien, un tad labākais SX1 klasē bija "Yamaha" braucējs Tomaks, kurš atzīmējās ar rezultātiem 1-2-1. "Honda" pārstāvis Rokzens guva rezultātus 3-1-2, kopumā paliekot otrajā vietā.

Tikmēr svētdien notikušajos trīs finālbraucienos Rokzens jau bija nepārspējams, nepieļāva nekādas rupjas kļūdas un uzvarēja visas trīs reizes. Tomaks šoreiz pirmo braucienu noslēdza tikai trešais, bet tad divas reizes finišēja otrais, gūstot otro vietu arī summā.

Trešais Parīzes supekrosa kopvērtējumā šoreiz amerikāņu braucējs Džastins Braitons ar "Honda" motociklu.

SX2 klasē par uzvarētāju kļuva austrālietis Mets Moss ar "Kawasaki", bet pirmo trijnieku noslēdza amerikāņi Džeiss Ouvens un Kross Bloss.

Parīzes supekrosa rezultāti SX1 klasē:

VietaBraucējsMotociklsValsts
1.Kens RokzensHondaVācija
2.Eli TomaksYamahaASV
3.Džastins BraitonsHondaASV
4.Kūpers VebsKTMASV
5.Marvins MuskvinsKTMFrancija
6.Sedriks SubejrassHondaFrancija
7.Grafs ArandaKTMFrancija
8.Antonijs BurdonsYamahaFrancija
9.Žuljēns RusalīYamahaFrancija
10.Maksims DesprejsYamahaFrancija

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...

     [+] [-]

, 2022-11-14 16:05, pirms gada
Cerams, ka Roczen nepazaudēs šo atrasto ātrumu līdz SX sezonas sākumam, un varēs izturēt visu sezonu stabili, lai beidzot pacīnītos par to SX titulu.