Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļiem Lielbāržiem smags sezonas sākums Francijas čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Brāļiem Lielbāržiem smags sezonas sākums Francijas čempionātā
Brāļu Lielbāržu ekipāža. Foto: Ilsa Photography

Blakusvāģu motokrosa braucēji Daniels un Bruno Lielbārži aizvadījuši Francijas čempionāta pirmo posmu. Neskatoties uz dažādām problēmām, izcīnīta piektā vieta.

Sacensībās Illatas trasē piedalījās vairākas pasaules čempionāta ekipāžas. Visos trīs braucienos uzvaras sasniedza Marvins Vanlušens un Nikolā Musē.

Daniels Lielbārdis/Bruno Lielbārdis saskārās ar vairākām tehniskām problēmām, tāpat ekipāžai nebija pietiekošas pieredzes šāda tipa trasēs, līdz ar ko pati komanda šo nodēvēja par "nedēļas nogali, ko ātrāk jāaizmirst".

Pirmajā braucienā Lielbārži finišēja ceturtajā vietā, bet otrajā un trešajā braucienā bija sestie. Summā tas deva piekto rezultātu.

Rezultāti: https://www.ffmoto.org/resultats/na...

Brāļi šogad startēs pasaules blakusvāģu motokrosa čempionātā. Pirmais posms notiks jau 25. un 26. martā Spānijā, Talaveras trasē. Pirmo pieredzi pasaules čempionātā jaunie sportisti guva jau pērn. Šogad Lielbārži būs vienīgie latvieši uz starta.

     [+] [-]

, 2023-03-14 11:47, pirms gada
Tie ir potenciālie pasaules čempioni,bet vēl ne šogad..

     [+] [-]

, 2023-03-14 18:19, pirms gada
Sergi taisi etapu Latvijā.

     [+] [-]

, 2023-03-14 19:04, pirms gada
Jā ,prasās LV posms. Agrāk bija divi pat. Divus gadus,vēl pirms covidiana, no tiem dzimtajā pusē, bet tas arī bija viss.