Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Nākamnedēļ Biķernieku trasē norisināsies ceturtais Latvijas motošosejas čempionāta posms

Nākamnedēļ Biķernieku trasē norisināsies ceturtais Latvijas motošosejas čempionāta posms
Ivo Vinniņš. Foto: Andris Smilšarājs

23. un 24. jūlijā Biķernieku trasē norisināsies jau ceturtais Latvijas motošosejas čempionāta posms.

Sacīkstes pulcēs ne vien Baltijas labākos sportistus cīņai par godalgām, bet arī gana daudz skatītāju. Sacensības būs aizraujošas un cīņa par godalgām nepiekāpīga.

Sacensības notiks sešās dažādās disciplīnās: Street, SuperSport 300, SuperStock C600 un C1000, B1200, SuperStock 600, SuperBike. Dienas plāns, pagaidām, vēl nav pieejams, taču, visticamāk, viss ritēs pēc ierastā grafika.

Jāatgādina, ka Biķernieku trasē otrajā un trešajā jūlijā norisinājās arī Baltijas motošosejas čempionāta otrais posms. Tajā trases rekordu uzstādīja lietuviešu pilots Šarūnas Pladas, labojot pats savu rekordu (1:36.309).

Posms Biķernieku trasē būs pirmspēdējais šogad paredzētajā LČ ieskaitē. Pēdējais etaps tiks aizvadīts 20. un 21. augustā, kad piloti tiksies vienuviet Lietuvas pilsētā Kačerginā. Sacīkstes tiks apvienotas ar Baltijas čempionāta trešo posmu.

Sezona tuvojas izskaņai un tas nozīmē, ka katras sacīkstes būs arvien interesantākas. Pilotiem jāsadala medaļu komplekti, kā arī jaunie čempionu titulu. Arī sacīkstēm Biķernieku trasē būs ļoti liels iespaids uz kopvērtējumu.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT


, 2022-07-13 15:30, pirms 2 gadiem
Šodien lej jaunu asfaltu atsevišķos trases posmos. Cerams viss būs gatavs.!
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").