Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Fevrs pēc zaudējuma mēģina nokaut savu MXGP motociklu

Lai gan franču motosportists Romēns Fevrs izšķirošajā cīņā zaudēja Džefrijam Herlingsam un nekļuva par MXGP čempionu, sezonu viņš var saukt par izdevušos, jo līdz titulam pietrūka pavisam nedaudz. Arī viņa pārstāvētā "Monster Energy Kawasaki" rūpnīcas komanda pēc pēdējās cīņas Itālijā sarīkoja nelielas svinības, tostarp izklaidējās, mēģinot uz pilniem apgriezieniem pārbaudīt motocikla izturību.


, 2021-11-11 19:24, pirms 2 gadiem
Tā var arī sap... savu karmu. Amen.
, 2021-11-11 20:19, pirms 2 gadiem
Mocis nebija vainīgs, trasē meistarīgāks izrādījās Herlings
, 2021-11-12 12:43, pirms 2 gadiem
Romān tā nevajag darīt, mocītis var atriebties tad būs sāpīgi.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").
Foto: LaMSF

Latvijas kausā motokrosā Staicelē startē vairāk kā 200 braucēju

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, Līciema mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā.