Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Augustā tiks aizvadīts pirmspēdējais mini motokrosa posms šosezon

Augustā tiks aizvadīts pirmspēdējais mini motokrosa posms šosezon
Mini motokross Mārupē. Foto: bierini.lv

24. augustā tiks aizvadīts jau ceturtais Mārupes kausa izcīņas posms mini motokrosā. Tas būs pirmspēdējais jauniešu attīstības motokrosa seriāla etaps šosezon. Kā ierasts, sacīkstes notiks trešdienā.

Sacīkstes ritēs pēc slīdošā grafika. Kvalifikācijas braucieni sāksies plkst. 14:00, kamēr pašas sacīkstes plkst. 16:15. Apbalvošana paredzēta ap plkst. 20:00.

Uz starta dosies dāmas, MX125 jaunieši (2-taktu), MX2 juniori (4-taktu), kā arī Zelta mopēds (sporta, standarta ar diviem ātrumiem un standarta 45cc).

Mazākie piloti tikmēr, kā vienmēr, tiks sadalīti divas daļās. MX50, MX65 un MX85 tiks sadalīti jaunākajos un vecākajos pilotos. Nedrīkst aizmirst arī MX50 rūķīšus.

Noslēdzošais mini motokrosa izcīņas posms tiks aizvadīts 25. septembrī. Tad taps skaidri arī visi jaunie šī seriāla čempioni.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").