Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Aloja gatavojas ceturtajam Latvijas čempionāta posmam motokrosā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Aloja gatavojas ceturtajam Latvijas čempionāta posmam motokrosā
Kārlis Sabulis. Foto: Facebook.com/karlis.sabulis

21. augustā motokross atgriezīsies Alojā. Jaunzemnieku mototrasē piloti pulcēsies, lai cīnītos par godalgām Latvijas čempionāta ietvaros. Tas būs ceturtais no šosezon pieciem paredzētajiem posmiem.

Medaļu komplekti tiks sadalīti deviņās ieskaitēs. Trasē dosies MX125, MX2Juniori, MX Amatieri open, MX1 un arī MX2 piloti. Tiem pievienosies arī MX85 braucēji, kas tiks iedalīti parastajā un B klasē. Ņemot vērā, ka posms ir apvienots ar Latvijas amatieru čempionātu blakusvāģiem un kvadricikliem, trasē dosies arī blakusvāģu open un kvadriciklu open klašu stūrmaņi.

Iepriekšējais posms norisinājās 5. jūnijā. Dobelē MX1 klasē toreiz triumfēja Kārlis Sabulis, kamēr MX2 ieskaitē uzvaras laurus plūca Toms Macuks. Arī sacīkstes Alojā būs aizraujošas!

Par čempionu tituliem cīnās arī klubi. Labāko trijnieks, pagaidām, šķiet skaidrs, taču ir jātiek skaidrībā ar to izvietojumu. Pagaidām, līdere ir ''Rodeo'' MX, aiz sevis atstājot MX ''Moduls'' un KTM ''Motofavorits'' komandas. Šogad oficiāli dalību LČ ņem 30 klubi.

Visām klasēm pirmajos braucienos tiks pasniegtas balvas starta karaļa statusa ieguvējam. Paralēli sacīkstēs norisināsies arī loterija skatītājiem, kā arī bērniem būs piepūšamās atrakcijas bez maksas.

Jaunie Latvijas čempioni tiks noskaidroti jau 18. septembrī, kad tiks aizvadīts piektais un pēdējais šī seriāla posms. Sacīkstes norisināsies Ezerkalnu mototrasē Cēsīs.

Sezona straujiem soļiem tuvojas izskaņai, kas nozīmē, ka uzvaras cena paliek vēl lielāka. Sportisti būs neatlaidīgi, lai sasniegtu sezonas sākumā nospraustos mērķus. Līdzjutēji gaidīti atbalstīt arī klātienē, lai varētu vērot aizraujošās motokrosa sacīkstes pēc pilnas programmas.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT

Izmantotie resursi:
https://www.lamsf.lv