Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lielbārži pasaules čempionāta posmā Igaunijā mērķē uz "Top 5"

Juris Grīns
Juris Grīns

Lielbārži pasaules čempionāta posmā Igaunijā mērķē uz "Top 5"
Brāļu Lielbāržu ekipāža. Foto: WSC

Šajā nedēļas nogalē, 10. un 11. jūnijā, Langes trasē Igaunijā notiks pasaules čempionāta blakusvāģu motokrosā sestais posms, kurā startēs arī pērnā gada Latvijas čempioni brāļi Daniels un Bruno Lielbārži.

Pirms gaidāmā pasaules čempionāta posma, sezonas kopvērtējuma līderi šobrīd ir Marvins Vanlušens/Nikolā Musē, kuri uzkrājuši jau 29 punktu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem Etjēnu Baksu/Ondreju Čermaku. Trešajā vietā atrodas Koens Hermanss/Bens van den Bogārts – viņiem 154 punkti, kas ir par diviem punktiem mazāk kā Baksam ar Čermaku. Savukārt Lielbāržu ekipāža pēc aizvadītiem četriem posmiem (Čehijas posms tika atcelts) pašlaik ieņem devīto pozīciju. Latvieši no līderiem atpaliek 98 punktus.

Langes trasē notiekošās sacensības ir vienīgās pasaules čempionāta blakusvāģiem kalendārā iekļautās sacīkstes, kas notiek Baltijā.

"Pirms gaidāmajām sacensībām sajūtas ir labas. Abus braucienus Igaunijā mēģināsim nobraukt stabili, lai ierindotos "Top 5". Ļoti ceram uz lielu latviešu skatītāju atbalstu trases malā," gatavību pasaules čempionāta 6. posmam apliecināja Ķegumā "MXGP of Latvia" posmā sastaptie brāļi Daniels un Bruno Lielbārži.

Igaunijas posmam dalību apstiprinājušas kopumā 26 ekipāžas.

PČ kopvērtējums pirms 6. posma:

Izmantotie resursi:
lamsf.lv

     [+] [-]

, 2023-06-09 17:44, pirms 11 mēnešiem
Vairākos posmos biju,protams arī Igaunijā būšu. Nu galvenais būs starts,tad arī rezultāts būs redzams.