Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

F1 čempions Hamiltons publiski atzīstas, ka ir reperis XDNA

F1 čempions Hamiltons publiski atzīstas, ka ir reperis XDNA
Lūiss Hamiltons. Foto: Daily Mail

Seškārtējais "Formula 1" pasaules čempions Lūiss Hamiltons atzinis, ka patiešām ir reperis ar segvārdu XDNA, par ko tika baumots jau vairākus gadus.

2018. gada vasarā dziedātāja Kristīna Agilera laida klajā dziesmu ar nosaukumu "Pipe", un tajā bija dzirdama arī kāda tobrīd vēl nezināma repa izpildītāja XDNA balss. Ātri uzvirmoja baumas, ka tas ir neviens cits kā Hamiltons, taču līdz pat šim brīdim neviens par to nevarēja būt īsti drošs.

Hamiltons ar mūzikas radīšanu nodarbojas jau aptuveni desmit gadus, neslēpjot, ka tā ir viena no viņa lielākajām sirdslietām, taču nekad šajā jomā nav izmantojis savu īsto vārdu.

Tagad sociālajos tīklos Hamiltons beidzot atzinies: "Šī neticami brīnišķīgā un talantīgā personība mani uzrunāja un piedāvāja piedalīties albuma tapšanā, par ko biju tik ļoti sajūsmā, ka nolēmu izmantot šādu iespēju. Man bija divas stundas, lai uzrakstītu īsu tekstu un iedziedātu to. Mans mērķis bija publicēties ar citu vārdu, lai cilvēki vispirms dzirdētu mūziku un tikai tad uzzinātu, ka tas esmu es, bet viss nenostrādāja tā, kā bija plānots. Es atteicos atzīt, ka tas esmu es, pats nezinu, kāpēc - varbūt nedrošība, bailes, pārdomāšana, kas, domāju, dažkārt piemeklē daudzus cilvēkus. Gribu pateikt, ka XDNA esmu es."

"Renault" pilots Rikjardo izdzird XNDA dziesmu:


, 2020-07-30 13:49, pirms 4 gadiem
diez vai tādu hui*ju vispār kāds zin!
Toto Volfs un Kristians Horners. Foto: Motorsport.com

Cik spējuši nopelnīt F1 komandu vadītāji?

F1 čempionāts ir bagāto cilvēku sports, šeit ļoti daudz nopelna ne vien sportisti, bet arī dažādi vadošie darbinieki. Izteikti līderi starp tiem ir komandu vadītāji, bet īpaši ar savu uzkrāto bagātību izceļas divi - Toto Volfs un Kristians Horners, kuri trases malā pēdējos gados bijuši sīvākie sāncenši.
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Itālijas mediji: Sainss startēs "Mercedes" komandā

Itālijas vadošos preses izdevumus aplidojusi informācija, ka "Mercedes" komanda jau pieņēmusi lēmumu uz 2025. gada "Formula 1" sezonu nolīgt Karlosu Saincu. Par to, ka šobrīd notiek padziļinātas sarunas, jau vēsta arī Eiropas mediji.
Airtons Senna 1984. gada Monako GP lietus sacensībās. Foto: Motorsport.com

86 gadu vecumā miris F1 komandas "Toleman" dibinātājs

No šīs pasaules 86 gadu vecumā šķīries Teds Tolemans, kura izveidotā "Tolaman" sacīkšu komanda startēja F1 pasaules čempionātā pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados.