Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Volfs: "Paies ilgs laiks, pirms spēsim to sagremot"

Volfs: "Paies ilgs laiks, pirms spēsim to sagremot"
Toto Volfs. Foto: Motorsport.com

"Mercedes" vadītājs Toto Volfs atzinis, ka viņš, Lūiss Hamiltons un pārējā komanda joprojām jūtas dziļi vīlušies par notikušo pagājušās F1 sezonas noslēdzošajā posmā Abū Dabī. Viņš neslēpj, ka notikušo psiholoģiski varētu neizdoties pieņemt nekad, taču cer, ka Starptautiskā Automobiļu federācija (FIA) novērsīs līdzīgu scenāriju atkārtošanos nākotnē.

"Ceru, ka tiks runāts ar darbiem, ne tikai vārdiem," intervijā vācu izdevumam "Auto Motor und Sport" teica Volfs. "Mēs nedrīkstam šādi sportā brīvi manipulēt ar noteikumu grāmatu. Skaidrībai par noteikumiem ir jābūt vēl pirms jaunās sezonas starta, lai gan braucējs, katrs pilots un katrs līdzjutējs zina, kas ir atļauts un, kas nav atļauts. Mēs, protams, nodrošinām šovu, taču neviens lēmums nedrīkst pārkāpt noteikumus šova dēļ."

"Mercedes" vienība acīmredzami nav pieņēmusi F1 sacīkšu direktora Maikla Masi lēmumus Abū Dabī posma pēdējos apļos, kā rezultātā Hamiltons zaudēja iespēju izcīnīt titulu. Volfs neslēpj, ka sarūgtinājums no piedzīvotā joprojām caurvij "Mercedes" komandu.

"Tas nosēdies ļoti dziļi," viņš neslēpj. "Gan Lūiss, gan es un visa pārējā komanda jūtas vīlusies. Mēs mīlam šo sportu, jo tas ir godīgs. Hronometrs nekad nemelo. Bet, kad tiek pārkāpts godīguma fundamentāls princips, hronometram vairs nav nozīmes. Tajā brīdī tu sāc apšaubīt šo sportu. Tev atņemt visu izdarīto darbu, izlietās asinis, sviedrus un asaras. Paies ilgs laiks, pirms spēsim to sagremot. Es nedomāju, ka mēs vispār tiksim tam pāri, sevišķi Lūiss kā pilots. Kopā ar FIA vismaz varam mēģināt darīt lietas labāk nākotnē."

Izmantotie resursi:
The latest Formula 1 and motorsport news |...


, 2022-01-20 22:05, pirms 2 gadiem
Cik ilgi var raudāt par šo? Nekas nav labāks sportam par drāmu, Hamiltons sen jau apnicis, Šūmahers, kad dominēja līdzīgi arī bija jau apnicis. Pēc vairāku gadu pārtraukuma pat noskatījos pēdējos 3 F1 posmus, man pat patika.
, 2022-01-20 23:15, pirms 2 gadiem
Atskatoties uz sezonu kopumā, tad Max vienkārši bija ātrāks par Hami un...Brazīlijas posms parādīja to, ka godīga cīņa par titulu šeit nebūs...Nevajag aizmirst Botasa veiksmīgo Maxa neitralizēšanu vienā no posmiem.
Lai vai kā, bet šim čempim paliks tāda rūgta pēc garša.
Ja Hamis tiešām grib būt labākais no labākajiem, tad viņam vēlreiz būs tas jāpierāda trasē un ārpus tās. Bet arī aizejot no F1 viņš liks par sevi runāt kā par čempionu.
, 2022-01-21 09:06, pirms 2 gadiem
fans81 rakstīja: Atskatoties uz sezonu kopumā, tad Max vienkārši bija ātrāks par Hami un...Brazīlijas posms parādīja to, ka godīga cīņa par titulu šeit nebūs...Nevajag aizmirst Botasa veiksmīgo Maxa neitralizēšanu vienā no posmiem.
Lai vai kā, bet šim čempim paliks tāda rūgta pēc garša.
Ja Hamis tiešām grib būt labākais no labākajiem, tad viņam vēlreiz būs tas jāpierāda trasē un ārpus tās. Bet arī aizejot no F1 viņš liks par sevi runāt kā par čempionu.
Par Brazīliju jāpiekrīt. Tas, ka Max nedabūja nekādus soda punktus bija vienkārši smieklīgi ņemot vērā viņa manevrus tur.. Tas pats arī citās sacīkstēs, kad apzināti griež virsū citiem braucējiem.

Protams, neaizmirsīsim vēl par Itāliju, kad Max uzbrauca uz galvas Luisam.

Beigās Masi vēl Max atalgo ar noteikumu izmaiņām, kā dēļ viņš (nepelnīti) paceļ titulu.
Lānss Strols. Foto: Motorsport.com

Strols ātrākais Ķīnas F1 posma vienīgajā treniņā

"Aston Martin" komandas pilots Lānss Strols Ķīnas GP izcīņas vienīgā treniņa pašā izskaņā uzrādīja labāko rezultātu, sev aizmugurē atstājot Oskaru Piastri un F1 čempionāta līderi Maksu Verstapenu.
Toto Volfs un Kristians Horners. Foto: Motorsport.com

Cik spējuši nopelnīt F1 komandu vadītāji?

F1 čempionāts ir bagāto cilvēku sports, šeit ļoti daudz nopelna ne vien sportisti, bet arī dažādi vadošie darbinieki. Izteikti līderi starp tiem ir komandu vadītāji, bet īpaši ar savu uzkrāto bagātību izceļas divi - Toto Volfs un Kristians Horners, kuri trases malā pēdējos gados bijuši sīvākie sāncenši.
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Itālijas mediji: Sainss startēs "Mercedes" komandā

Itālijas vadošos preses izdevumus aplidojusi informācija, ka "Mercedes" komanda jau pieņēmusi lēmumu uz 2025. gada "Formula 1" sezonu nolīgt Karlosu Saincu. Par to, ka šobrīd notiek padziļinātas sarunas, jau vēsta arī Eiropas mediji.