Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Volfs: "Ļoti ceru, ka Hamiltons vēl nebeigs karjeru"

Volfs: "Ļoti ceru, ka Hamiltons vēl nebeigs karjeru"
Toto Volfs un Lūiss Hamiltons. Foto: Mercedes

"Mercedes" komandas vadītājs Toto Volfs atzīst, ka viņam šobrīd nav ne jausmas, vai septiņkārtējais pasaules čempions Lūiss Hamiltons šogad turpinās savu F1 karjeru, taču cer, ka no britu pilota puses tomēr tiks pieņemts pozitīvs lēmums.

Pēc decembrī skandalozajā Abū Dabī "Grand Prix" piedzīvotā zaudējuma Maksam Verstapenam Hamiltons nav parādījies sociālajos tīklos vai sniedzis kādas intervijas, un šobrīd runā, ka viņš varētu pieņemt lēmumu vairs neatgriezties uz starta.

"Es tiešām ceru, ka mēs viņu vēl redzēsim," intervijā austriešu izdevumam "Kronen Zeitung" atzīst Volfs. "Viņš ir pati svarīgākā šī čempionāta daļa. Tā būtu kā apsūdzība visai "Formulai 1", ja labākais braucējs izlemtu aiziet nežēlīgu lēmumu dēļ."

Volfs atklāj, ka Hamiltons joprojām jūtas apvainots par Abū Dabī trasē notikušo un nespēs pieņemt lēmumu par karjeras turpināšanu, kamēr pats netiks tam pāri. FIA gan solījusies veikt padziļinātu notikušā analīzi, taču verdiktu par to sniegs vien dažas dienas pirms jaunās sezonas pirmā posma, kas gaidāms 20. martā Bahreinā.

"Lai ar kādiem šķēršļiem Lūiss nebūtu saskāries, viņš visu mūžu ir zinājis, ka jārunā ir sacīkšu trasē," saka Volfs. "Tomēr šobrīd, kamēr viņš nav atradis ceļu starp pareizo un nepareizo, viņam ir neticami grūti. Mēs izdarām savus secinājumus un savas atbildes gribam sniegt trasē, lai arī ar jaunajiem noteikumiem to izdarīt būs pietiekami grūti."

Izmantotie resursi:
racingnews347.com


, 2022-01-18 08:42, pirms 2 gadiem
Neko viņš nebeigs tagad jātēlo pārspīlētais apvainojums, ja viņš nopietni grasītos aiziet, skatos baumas kurš ieņemtu viņa vietu, jo laika maz.
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Itālijas mediji: Sainss startēs "Mercedes" komandā

Itālijas vadošos preses izdevumus aplidojusi informācija, ka "Mercedes" komanda jau pieņēmusi lēmumu uz 2025. gada "Formula 1" sezonu nolīgt Karlosu Saincu. Par to, ka šobrīd notiek padziļinātas sarunas, jau vēsta arī Eiropas mediji.
Airtons Senna 1984. gada Monako GP lietus sacensībās. Foto: Motorsport.com

86 gadu vecumā miris F1 komandas "Toleman" dibinātājs

No šīs pasaules 86 gadu vecumā šķīries Teds Tolemans, kura izveidotā "Tolaman" sacīkšu komanda startēja F1 pasaules čempionātā pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados.
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com
2

Verstapens: "Nav gudrs lēmums jauno F1 formātu izmantot Ķīnas posmā"

Ņemot vērā, ka šonedēļ gaidāmais F1 posms Ķīnā notiks pirmo reizi pēc vairāku gadu pārtraukuma, nav prātīgi tieši šajā nedēļas nogalē pielietot līdz šim vēl nebijušu sprinta formātu, uzskata Makss Verstapens.