Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

"Red Bull" prezentē jauno "RB5" modeli

"Red Bull" prezentē jauno "RB5" modeli
Marks Vēbers un Sebastiens Fetels pie jaunā
"Red Bull" modeļa

Šorīt Spānijā, Heresas trasē, savu jauno "RB5" modeli prezentēja "Red Bull Racing" komanda, kuras sastāvā šogad brauks Marks Vēbers un Sebastians Fetels.

"Red Bull" tiks aprīkota ar "Renault" dzinēju. Pie šī modeļa izstrādes strādāja Adrians Ņūvejs, tāpēc komanda cer, ka šosezon tā spēs progresēt un beidzot varēs cīnīties par goda pjedestāla pozīcijām. Komandas boss Kristians Horners uzskata, ka komandas mērķis šogad ir izcīnīt pirmo uzvaru, tādejādi sekojot savas meitas komandas "Toro Rosso" piemēram, kad tā 2008. gada Itālijas GP posmā izcīnīja uzvaru (Pie tās tika Fetels – aut.).

"Šogad ceram gūt panākumus uz stabilitātes rēķina," iesāk Horners. "Komandā esam saglabājuši tos cilvēkus, kuri nav mainījušies jau divus gadus. Nevar aizmirst to, ka šo formulu projektēja tie cilvēki, kas "Toro Rosso" komandai un Fetelam 2008. gadā ļāva izcīnīt uzvaru."

"Lai arī šogad F-1 ir izmainījušies noteikumi, man nav iemesla neticēt, ka mēs šogad nevarētu atkārtot pagājušā gada panākumu. Jaunie noteikumi formulas ir izmainījuši līdz pašiem pamatiem, tāpēc būs interesanti pavērot, kā komandas interpretēs šīs pārmaiņas."

Kā pirmais ar jauno "RB5" modeli trasē dosies Fetels, kurš jau šodien veiks pirmos izmēģinājuma braucienus. Marks Vēbers darbu pie formulas testēšanas uzsāks trešdien.

Izmantotie resursi:
autosport.com


, 2009-02-09 13:34, pirms 15 gadiem
iespejams dizainiski un estetiski smukaka formula kas brauks naakamgad..bet ar izskatu vien nevares panjemt punktus-ja bus tadas pasas problemas kaa pagajuso gad kad tika zaudets satalit komandai....tad karteja sezona kad izgastie lidzeklji un ambicijas ir noraktas
, 2009-02-09 15:24, pirms 15 gadiem
marks webbers rulzzz
, 2009-02-09 16:47, pirms 15 gadiem
...cer ka brauks labāk, nekā meitas komandas formula! ... (uztaisītu sliktāku Toro Rosso, nebūtu jataisa labāka Red Bull)
, 2009-02-09 21:51, pirms 15 gadiem
cabans rakstīja: marks webbers rulzzz
un garām Luisam!!!
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.