Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Noriss pirms māju posma dabū pa seju no Rikjardo (+video)

Gatavojoties Lielbritānijas F1 posmam, kas notiks šajā nedēļas nogalē, Silverstounas trasē šovu sarīkoja "McLaren" komandas piloti, sacenšoties savā starpā lekšanā uz bumbas. Daniels Rikjardo nolēma mazliet rupjo pajokot un ar savu bumbu iedeva pa seju Lando Norisam, kuram tas bija diezgan liels pārsteigums.

Lai gan šovs tika rīkots līdzjutēju uzjautrināšanai, der atcerēties, ka aiz abu pilotu smaidiem slēpjas nopietna konkurence. Pievienojoties komandai pagājušajā gadā, pieredzējušais Rikjardo mērķēja kļūt par komandas līderi, taču viņam tas nav izdevies. Jaunais un talantīgais Noriss nav ļāvis austrālietim atslābt, bet šogad jau vairumā sacīkšu sakauj savu pārinieku.

"McLaren" komandas boss Zaks Brauns arī nesen atzina, ka Rikjardo sniegums neattaisno uz viņu liktās cerības. Vēlāk kādā citā intervijā viņš paskaidroja, ka šādi izteikumi nav jāuztver kā sliktas attiecības ar pilotu, jo arī pats Rikjardo labi apzinoties, ka viņa rezultātiem būtu jābūt labākiem. Pēdējos divos posmos turklāt viņš finišējis augstāk par Norisu, un varbūt tas ir zīmīgs pagrieziena punkts. Šonedēļ Noriss startēs savu skatītāju priekšā.


Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.