Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: No 277 metru distances golferis trāpa bumbiņu braucošā automašīnā

Britu golferis Markuss Ārmitādžs kopā ar autobraucēju Polu O`Nīlu, kurš startē "BMX Touring Car" seriālā, uzstādījuši jaunu Ginesa rekordu. Ārmitādžs veica golfa sitienu, ar kuru trāpīja bumbiņu automašīnas salonā, kas brauca 277 metru (303 jardu) attālumā. Iepriekšējais rekords piederēja Džeikam Šeperdam un bijušajam F1 pilotam Deividam Kulhārdam, kuri bija paveikuši to pašu 2012. gadā no 250 metru attāluma (273 jardiem).

, 2021-04-30 21:37, pirms 3 gadiem
Vispār tas ir diezgan sarežģīti izpildāms!
, 2021-05-01 16:47, pirms 3 gadiem
Nav gan rakstiits ar kuru meegjinaajumu ...
, 2021-05-03 13:40, pirms 3 gadiem
Es visu laiku iedomājos no virsraksta ka tā mašīna kaut kur taluma brauc un jātrāpa mašīnā kā "pa bēgošo zaķi", nevis ka dzenās pakaļ bumbiņai, tas man liekas daudz vieglāk un daudz atkarīgs no braucēja meistarības, nevis no pašas sišanas.
Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Verstapens atkaro vairākas pozīcijas un uzvar Ķīnas GP sprintā

Pirmajos apļos saskaroties ar baterijas problēmām, "Red Bull" pilots Makss Verstapens tomēr spēja atgūt ātrumu, apdzina Fernando Alonso un Lūisu Hamiltonu, kļūstot par Ķīnas F1 posma sprinta sacensību uzvarētāju. Hamiltons guva otro vietu, bet trešais pēc spraigas cīņas finišēja Serhio Peress.
Tjerī Noivils. Foto: wrc.com
1

Noivils un Evanss dalītā līderpozīcijā pēc Horvātijas rallija pirmās dienas

Pēc aizvadītas pirmās sacensību dienas pasaules rallija čempionāta ceturtajā posmā Horvātijā līderpozīciju ar vienādu rezultātu dala Tjerī Noivils un Elfins Evanss, bet Sebastjēns Ožjē no viņiem atpaliek tikai sešas sekundes.
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
6

F1 sprinta kvalifikācijā Ķīnā slapjā trasē uzvar Noriss

Ķīnas GP izcīņas sprinta kvalifikācijas izšķirošajā sesijā slapjā trasē norisinājās aizraujoši notikumi, cīņa izvērsās pilnībā neprognozējama, bet pirmo starta vietu sacensībām izcīnījis "McLaren" vienības braucējs Lando Noriss. No pirmās rindas startēs arī septiņkārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons.