Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

WRC līderis Rovanpera startēs Eiropas drifta čempionāta 1.posmā

WRC līderis Rovanpera startēs Eiropas drifta čempionāta 1.posmā
Foto: Excif

Kļuvis zināms, ka šī brīža pasaules rallija čempionāta līderis Kalle Rovanpera no 7.-8.maijam piedalīsies Eiropas drifta čempionāta 1.posmā, kas notiks Īrijā.

Rovanperas rīcībā būs A90 Supra automašīna, kuru uzbūvējis viens no pasaulē slavenākajiem drifteriem Daigo Saito.

''Šis būs mans pirmais starptautiskais drifta posms, un esmu ļoti satraukts par iespēju driftēt kopā ar pasaules labākajiem braucējiem! Uz tikšanos Īrijā,'' tā Kalle Rovanpera, kurš atzīmēja, ka bez posma Īrijā viņš šogad plāno piedalīties vēl kādā posmā.

Pavisam kopā ''Drift Masters'' Eiropas drifta čempionātā šogad paredzēti seši posmi (daži pārklājas ar WRC), no kuriem ceturtais posms no 29.-30. jūlijam notiks Biķerniekos. Jāpiebilst, ka šis posms notiks divas nedēļas pēc Igaunijas WRC rallija un nedēļu pirms Somijas WRC rallija, tāpēc pastāv iespēja, ka Rovanpera varētu piedalīties arī Rīgas ''Drift King of Riga 2022'' posmā.

Atgādināsim, ka aizvadītajās brīvdienās Rovanpera Horvātijā pasaules rallija čempionāta trešajā posmā sīvā cīņā izcīnīja uzvaru.


Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

"Safari Rally Kenya" startē ar Noivila uzvaru superspeciālajā ātrumposmā

Pasaules rallija čempionāta trešais posms "Safari Rally Kenya" startējis ar superspeciālo ātrumposmu Nairobi, bet ātrākos rezultātus sasniedza "Hyundai" komandas piloti TjerI Noivils un Ots Tanaks.
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.