Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Baldiņš kā pirmais latvietis dodas uz prestižajām Nitro rallijkrosa sacensībām

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Baldiņš kā pirmais latvietis dodas uz prestižajām Nitro rallijkrosa sacensībām
Ronalds Baldiņš. Foto: Facebook.com/br8181

Negaidītu, bet ļoti patīkamu pārsteigumu trešdien sarūpējis rallijkrosa braucējs Ronalds Baldiņš, kurš devies uz ASV, lai kopā ar daudzām pasaules zvaigznēm startētu ''Nitro Rallycross'' sacensībās.

Lai arī šajā nedēļas nogalē tiks aizvadīts pēdējais Latvijas rallijkrosa čempionāta posms, kas notiks Sporta kompleksā "333", kur būs sīvas cīņas, lai noskaidrotu pēdējos čempionus, Baldiņš ar savu komandu paziņojis, ka šajā posmā nestartēs.

''No mūsu komandas ir divas ziņas, viena laba, bet otra - slikta. Sliktā ziņa ir tā, ka mēs diemžēl nepiedalīsimies rallijkrosa pēdējā posmā. Taču labā ziņa ir tā, ka pirmdienas vakarā saņēmu negaidītu uzaicinājumu piedalīties slavenajā Amerikas ''Nitro Rallycross''. Tā ir prātam neaptverama iespēja! Soma līdzi un esmu gatavs - mēs ar komandu dodamies uz ASV! Protams, bez mūsu draugiem un partneriem tas nebūtu iespējams. Paldies visiem,'' stāsta Ronalds Baldiņš.

''Ir pavadītas daudzas naktis neguļot, bet es un mana komanda dodamies uz ''Nitro Rallycross'' ar Xtreme bagiju. Būšu pirmais latvietis ''Nitro Rallycross'', prieku neslēpj Baldiņš.

Iepriekšējos divus gadus šis rallijkross notika ASV rīkotā pasākuma "Nitro World Games" ietvaros "Utah Motorsports Campus" trasē. Ņemot vērā, ka šobrīd savu pastāvēšanu beiguši "Global Rallycross" un "Americas Rallycross" seriāli, pazīstamais moto frīstaila meistars un autosportists Treviss Pastrana nolēmis "Nitro Rallycross" pārveidot par čempionātu.

Izmantotie resursi:
Facebook.com/br8181