Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

21. augustā Rīgas svētkos - "Cartoon Rallijs"

Jānis Pārums

21. augustā Rīgas svētkos -  "Cartoon Rallijs"
Kadrs no "Cartoon rallijs 2009"

Jau tradicionāli sesto gadu Rīgas svētkos, 21. augustā, norisināsies pašdarināto braucamrīku festivāls – "Cartoon Rallijs" . Pasākuma mērķis ir popularizēt atraktīvu dzīvesveidu, pulcināt aktīvai atpūtai Latvijas uzņēmumu darbiniekus, dot iespēju justies jauniem, veselīgiem un optimistiskiem un radīt vietu laikā un telpā, kur labākās dizaina un performances idejas, kurās ieguldīta izdoma, laiks, līdzekļi un pacietība tiktu pamanītas.

Iepriekšējos sešos gados "Cartoon Rallijs" bijis kā viens no centrālajiem pasākumiem pilsētas svētku programmā, kur 11. Novembra krastmalā ir braukuši gan kazino galdi, gan gultas, gan zemeslodes un dzeltenās zemūdenes. Komandas izmantoja gan Šreka, gan trīs siventiņu un vilka tēmas.

Pieteikšanās uz šī gada ralliju jau sākusies. Interesentiem sīkāka informācija un pieteikumu anketas pieejamas Sporta attīstības centrs - SACensības.LV Iepriekšējos gados lielu interesi šis pasākums izsauca tieši uzņēmumiem un tāpat tiek gaidītas arī komandas, kurās apvienojušies draugi vai ģimenes locekļi. Organizatori ir parūpējušies arī par pienācīgu balvu fondu. Būs balvas par labāko dizainu un komandas izskatu, kā arī tiks prēmēti arī ātrākie braucēji trasē, kurā notiks īstas dragreisa sacensības.

Rīgas svētki ir kļuvuši par plaši apmeklētu pasākumu. Pēdējos gados skatītāju skaits sasniedzis 100 000. Dalība cartoon rallijā ir vienreizēja iespēja piedalīties Rīgas svētku kuplināšanā un atraktīvi parādīt sevi svētku viesiem – lēta un ļoti efektīva pašreklāmas akcija vai sabiedrisko attiecību projekts!

Informāciju sagatavoja:
Sporta attīstības centrs