Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: 14 gadus vecais Štolcermanis paņem visu banku un uzvar ''Rotax Grand Finals''

No 11.- 18. decembrim Bahreinas starptautiskajā kartinga trasē norisinājās “Rotax MAX Challenge Grand Finals 2021” fināla sacensības, kur piedalījās 380 labākie Rotax kartinga braucēji no visas pasaules. Latviju šajās sacensībās pārstāvēja deviņi sportisti, četrās ieskaites grupās. Lielisks rezultāts padevās 14 gadus vecajam Tomasam Štolcermanim, kurš, uzvarējis visos “hītos” un pusfinālā, izcīnīja uzvaru arī Junior klases finālā, tādējādi kļūstot par “Rotax MAX Challenge Grand Finals 2021” čempionu. Tomass ir pirmais latvietis, kurš uzvarējis visus “hītus”, pusfinālu un finālu.
Štolcermaņa finālbrauciens


, 2021-12-21 00:03, pirms 2 gadiem
Kaadus hiitus? Kvalifikaacijas braucienus... Vai arii hiiti, semifainali un fainali?
Foto: WSC
1

Blakusvāģu motokrosa PČ pirmajā posmā startēs 32 ekipāžas

Jau šīs nedēļas nogalē ar sacensībām Portugālē startēs pasaules čempionāts blakusvāģu motokrosā. Pirmajā posmā dalību apstiprinājušas 32 ekipāžas, bet no latviešiem uz starta izies brāļi Daniels un Bruno Lielbārži.
Foto: FIA Formula E

"Formula E" posma uzvarētāju pēc finiša diskvalificē

Itālijā, Misano trasē aizvadīts "Formula E" čempionāta dubultposms. Pirmajā sacīkstē uzvarēja Olivers Rovlandss, kamēr otrajā pirmo vietu guva Paskals Vērleins. Pirmajā gadījumā uzvarētājs kļuva zināms vien pēc finiša.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Volfs nosauc galveno kandidātu uz Hamiltona vietu "Mercedes"

"Mercedes" komandas vadītājs Toto Volfs atklāti atzinis, ka galvenais pretendents uz vakanto Luisa Hamiltona vietu sastāvā 2025. gada F1 čempionāta sezonā ir jaunais talants Andrea Kimi Antonelli.