Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

''ENEOS Riga Summer Race'' pulcēs 22 Baltijas 4 stundu izturības čempionāta komandas

''ENEOS Riga Summer Race'' pulcēs 22 Baltijas 4 stundu izturības čempionāta komandas
Publicitātes foto

Baltijas 4 stundu izturības čempionā, kas norisināsies jau šajās brīvdienās - 19. augustā - „ENEOS Riga Summer Race” ietvaros, pieteikušās 22 komandas no Baltijas valstīm un Somijas. Šī brīža kopvērtējuma līderi pēc trim aizvadītiem posmiem – lietuvieši “Nero-GSR racing team” ar VW Golf GTI TCR automašīnu.

Dalībnieku sastāvs kā ierasts ir ļoti spēcīgs un pretendenti uz uzvaru ir ne viena vien komanda. Uz starta stāsies “EST1 Racing team” ar pazīstamajiem igauņu braucējiem Raimo Kulli un Stenu Pentusu sastāvā, startējot ar Porsche Caymann GT4, tāpat par uzvaras pretendentiem var uzskatīt sezonas līderus “Nero-GSR racing team” ar VW Golf GTI TCR, “Skuba Dream Team” ar Porsche GT3 997 un “Rotoma Racing” ar BMW M3, kā arī mūsu pašu “Flash Racing Team” ar BMW 330D. Pirmo reizi Baltijas čempionātā uz starta stāsies divas spēcīgas somu braucēju komandas - “KSB Racing” ar Chevrolet Camaro automašīnu un “LMS Racing” ar Seat Leon TCR.

Starp 15 lietuviešu, divām Somijas un divām Igaunijas komandām uz starta redzēsim arī trīs latviešu komandas – „Bruno Racing Team”, „Viptuning” un „Flash Racing Latvia”.
“Flash Racing Latvia” šobrīd pēc trīs aizvadītajiem posmiem ieņem 13. pozīciju sezonas kopvērtējumā un otro vietu D2 klasē. “Bruno Racing Team” ir A2000 klases līderi, kamēr “Viptuning”, cīnoties ar tehniskām neveiksmēm, A3000+ klasē ieņem 6. vietu.

Pēc aizvadītajiem trim posmiem A2000 klasē aiz „Bruno Racing Team” otrajā pozīcijā atrodas „RM Klubas”. A3000 klases līderi ir „Greičio Akademija I”, A3000+ klasē pirmo vietu ieņem šī brīža kopvērtējuma līderi „Nero-GSR racing team”. D1 klases pirmo vietu ieņēmuši „Sparti reklama – PF Kekava racing team” bet GT klasē pirmo vietu šobrīd ieņem kopvērtējuma trešās vietas ieguvēji „Rotoma Racing”. X1 klases līderi ir „Samsonas Racing” komanda.

Izturības komandu starts paredzēts sestdien, 19. augustā, plkst. 16:00 un sacīkstes varēs vērot ne tikai Biķernieku trasē, bet arī tiešraidē LMT Straumes aplikācijā, internetā, LMT Mājas viedtelevīzijā un Latvijas bezmaksas TV kanālā Sportacentrs TV.

ENEOS Riga Summer Race video pieteikums: https://youtu.be/oGjDPmbag18

Biļetes uz „ENEOS Riga Summer Race” var iegādāties „Biļešu Serviss” kasēs un Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU... Divu dienu ieejas biļešu cena 15 Eur, vienas dienas – 10 Eur. Pasākuma dienā būs iespējams iegādāties vienas dienas biļetes tikai tribīnēs, cena 7 Eur. Bērniem līdz 12 gadu vecumam pieaugušo pavadībā.

Informāciju sagatavoja:
Evita Tīdmane


Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Volfs nosauc galveno kandidātu uz Hamiltona vietu "Mercedes"

"Mercedes" komandas vadītājs Toto Volfs atklāti atzinis, ka galvenais pretendents uz vakanto Luisa Hamiltona vietu sastāvā 2025. gada F1 čempionāta sezonā ir jaunais talants Andrea Kimi Antonelli.
Foto: Andris Smilšarājs

Nacionālā kausa pirmajā posmā "MX Pro" klasē Kokins uzveic Šileiku un Freibergu

Sestdien, 13. aprīlī, Pilsblīdenes mototrasē aizvadīts Nacionālā kausa pirmais posms motokrosā.
Mārtiņa Seska ekipāža. Foto: Facebook.com/MartinsSesksRallying
1

Sesks par avāriju: "Veicu pārāk plašu ieeju līkumā"

Svētdien, 14. aprīlī “Latvijas Mobilais Telefons” atbalstītā Mārtiņa Seska un Renāra Franča ekipāža aizvadīja dramatiskiem notikumiem pārbagātu cīņu par Ungārijas rallija pjedestālu, bet, esot sacensību līderpozīcijā, sportistu centienus pēc uzvaras sacensību pirmspēdējā ātrumposmā apturēja nolauzts ritenis un sabojāta automašīnas piekare.