Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Liela avārija NASCAR sacīkstēs Deitonā

NASCAR "Cup Series" čempionāts iesācies naktī uz pirmdienu ar "Daytona 500" sacensībām, kas arī ir vienas no prestižākajām visā sezonā. Lai gan sportistiem bija jāveic 500 jūdzes, kas atbilst 200 apļiem, jau 14. aplī notika pamatīga masveida avārija, kas lielā mērā ietekmēja turpmāko cīņu par uzvaru. Tā sākās ovāla trešajā līkumā, kad Kails Bušs uztriecās Kristofera Bela mašīnas aizmugurei, bet pēc tam tika aizķerts arī Ariks Almirola. Almirolas mašīna saslīdēja, kā rezultātā sadursmē tika iesaistīti vēl daudzi citi braucēji, ieskaitot pirmās starta vietas ieguvēja Aleksu Boumenu, arī Raiens Bleinijs, Daniels Svaress, Deivids Reigens un Raiens Ņūmens. Galu galā uzvaru izcīnīja Maikls Makdauvels, kura tuvākie sekotāji finišā bija Čeiss Eliots un Ostins Dilons.

Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

"Safari Rally Kenya" startē ar Noivila uzvaru superspeciālajā ātrumposmā

Pasaules rallija čempionāta trešais posms "Safari Rally Kenya" startējis ar superspeciālo ātrumposmu Nairobi, bet ātrākos rezultātus sasniedza "Hyundai" komandas piloti TjerI Noivils un Ots Tanaks.
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.