Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Mūsas posmam solās kupls dalībnieku sastāvs

Mūsas posmam solās kupls dalībnieku sastāvs
Foto: Autocross.lv

Otrdiena ir pēdējā diena, kad bez sankcijām tiek pieņemti sportistu pieteikumi Mūsas supervīkenda otrajai dienai. Trešdienas rītā līdz ar to būs zināmi abu sacensību dienu dalībnieku sastāvi.

Sestdien Mūsa Raceland trasē norisināsies Latvijas autokrosa čempionāta priekšpēdējais posms, bet svētdien priekšpēdējo sacīksti aizvadīs Folkreisa Vasaras kausa un Krosa komisijas autokrosa kausa dalībnieki. Čempionāta sastāvs jau zināms, jo pieteikumu termiņš noslēdzās pagājušajā nedēļā. Autokrosā lielisks vairāk nekā 90 dalībnieku sastāvs, visās klasēs nepieciešamais skaits kopvērtējuma punktu izspēlei.

Svētdienas Folkreisa un Krosa komisijas kausa cīņām pieteikumu skaits otrdienas rītā sasniedzis 100, kas jau ir šīs sezonas lielākais rādītājs. Otrdiena kā pēdējā pieteikumu diena sola papildinājumus.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv


Foto: Motorsport.com

F1 īpašnieki par četriem miljardiem eiro pērk "MotoGP" čempionātu

F1 pasaules čempionāta īpašnieki "Liberty Media" tuvākajā laikā gatavojas paziņot par "MotoGP" pārņemšanu savā paspārnē. Darījuma summa esot ap četriem miljardiem eiro.
Džefrijs Herlingss. Foto: mxgp.com

Herlingss pēc nākamās sezonas varētu noslēgt MXGP karjeru

Holandiešu motosportists Džefrijs Herlingss šobrīd vēl nav izlēmis, vai turpinās motokrosa braucēja karjeru pēc nākamā gada, kad beigsies viņa pašreizējais līgums ar "Red Bull KTM Factory Racing" komandu. Iespējams, šī viņam ir priekšpēdējā sezona pasaules čempionātā.

Autosportā atgriežas leģendārais ražotājs "Lola"

Pēc vairāk nekā desmitgades pārtraukuma uz starptautiskās autosporta skatuves atgriezīsies leģendārais sacīkšu auto ražotājs "Lola", kas sadarbībā ar "Yamaha" izveidojis jaunu projektu startēšanai "Formula E" čempionātā.