Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Braucējs avarē jau kāpjot ārā no degošās mašīnas

Aizvadot NASCAR "Truck Series" sacensības Talladegas trasē, Džordana Andersona sacīkšu pikaps sāka degt. Sportists jau bija atsprādzējies un izbāzis galvu pa logu, kad auto ietriecās barjerā. Pilots uzreiz spēja izlēkt no degošā spēkrata un no trieciena traumas guvis nav, taču liesmas gan radījušas otrās pakāpes apdegumus uz sejas un ķermeņa. Sportists no slimnīcas jau palaists mājās. "Dieva roka mani noteikti pasargāja tajā brīdī," vēlāk atzina Andersons. "Šī pavisam noteikti bija biedējošākā avārija manā sacīkšu braucēja karjerā."

, 2022-10-05 11:35, pirms gada
Paveicās, ka šo neiespieda starp mašīnu un bortu...
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.
Horhe Prado. Foto: mxgp.com

Prado: "Visvairāk noguru no pienākumiem ārpus trases"

Pasaules motokrosa čempionāta Spānijas posmā vairāk nekā pārliecinošu uzvaru guva mājinieks Horhe Prado. Ņemot vērā, ka bija jāstartē dzimtenē, sportists atzina, ka no ārpus trases veicamajiem pienākumiem ik vakaru bijis vairāk noguris, nekā braukšanas ar motociklu.
Foto: wrc.com

WRC ekipāžas Kenijā sagaida safari piedzīvojums

Šonedēļ, no 28. līdz 31. martam, norisināsies FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) 2024. gada sezonas trešais posms "Safari Rally Kenya". Šis ir vienīgais WRC posms Āfrikas kontinentā un viens no tehniski vissarežģītākajiem sezonas rallijiem, kurā šoreiz startēs kopumā 29 ekipāžas.