Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Pilots ar kartinga atlūzu met konkurentam un vēlāk boksos to pārmāca ar dūru palīdzību (+video)

Pilots ar kartinga atlūzu met konkurentam un vēlāk boksos to pārmāca ar dūru palīdzību (+video)
Foto: Ekrānšāviņš

Nepatīkams incidents noticis pasaules kartinga čempionātā Itālijā. Kāds braucējs, kurš izstājās no sacensībām, vispirms ar sava sasistā kartinga bamperi meta savam konkurentam, bet vēlāk boksos šis braucējs lika lietā dūres, lai pārmācītu savu pāridarītāju. Kā vēlāk atzina bijušais F1 čempions Džensons Batons, tad šim sportistam, tāpat kā viņa tēvam, pienāktos mūža diskvalifikācija.

Aizvadītajās brīvdienās Itālijā norisinājās pasaules kartinga čempionāts, par kuru, iespējams, vēl runās daudz un dikti. Taču diemžēl ne par sportiskajiem sasniegumiem, bet par apkārt notiekošo.

23 gadus vecais itāļu braucējs Luka Korberi devītajā aplī pēc sadursmes ar konkurentu bija spiests izstāties. Sportists ar to nebija mierā. Viņš paņēma sava kartinga atlūzušo bamperi un, sagaidījis trasē braucošo savu pāridarītāju Paulo Ipolito, meta viņam ar šo bamperi. Par laimi, sportists spēja izvairīties no šī lidojošā bampera un necieta, turpinot sacīksti.

''Tas ir Luka Korberi, kurš stāv trases malā. Ko viņš tur dara,'' tiešraides laikā jautā komentētājs. ''Ak, Luka, ko tu sasodīts dari? Es atvainojos, tas ir absolūti nepieņemami. Korberi tikko sevi padarīja par publisku ienaidnieku Nr.1. Piedodiet, tas ir absolūti nepieņemami.''

Taču ar to Korberi nelikās mierā. Neklausot trases tiesnešiem, kuri lūdza sportistam pamest trasi, viņš to šķērsoja, lai nonāktu boksos. Tur, sagaidījis savu pāridarītāju, Korberi ar dūru palīdzību steidzās viņu pārmācīt. Drīz vien karstgalvis tika apturēts.

Kā redzams video, tad pēc kautiņa izšķiršanas, boksos ieskrien kāds cilvēks, kurš diezgan spēcīgi iegrūž Ipolito sienā. Kā saka bijušais F1 čempions Džensons Batons, tad tas ir Korberi tēvs, kurš ir šīs trases saimnieks.

''Korberi pēc viņa pretīgās uzvedības tikko iznīcināja visas iespējas, kas viņam bija autosportā. Lūdzu, piešķirt mūža diskvalifikāciju šiem abiem idiotiem,'' savā twitter kontā raksta Batons, kura vārdiem pievienojās kāds cits bijušais F1 pilots, atzīstot, ka abiem karstgalvjiem pienākas mūža diskvalifikācija.

Vēlāk kļuva zināms, ka diskvalifikācijas saņēma abi sportisti – Ipolito par sadursmes izraisīšanu, bet Korberi par sliktu manevru. Iespējams, Korberi saņems papildus sankcijas.


Izmantotie resursi:
Sākums - Go4speed


, 2020-10-05 19:21, pirms 4 gadiem
Te iederas tas krievu teiciens-Kriša pojehala
, 2020-10-05 19:23, pirms 4 gadiem
Tēvs un dēls tādi idioti.
, 2020-10-05 19:58, pirms 4 gadiem
Slepkavības mēģinājums tas ir.
Cietušais reāli var iet uz policijas iecirkni
, 2020-10-05 22:26, pirms 4 gadiem
Trakāki par karasauski
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
4

F1 sprinta kvalifikācijā Ķīnā slapjā trasē uzvar Noriss

Ķīnas GP izcīņas sprinta kvalifikācijas izšķirošajā sesijā slapjā trasē norisinājās aizraujoši notikumi, cīņa izvērsās pilnībā neprognozējama, bet pirmo starta vietu sacensībām izcīnījis "McLaren" vienības braucējs Lando Noriss. No pirmās rindas startēs arī septiņkārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons.
Lānss Strols. Foto: Motorsport.com

Strols ātrākais Ķīnas F1 posma vienīgajā treniņā

"Aston Martin" komandas pilots Lānss Strols Ķīnas GP izcīņas vienīgā treniņa pašā izskaņā uzrādīja labāko rezultātu, sev aizmugurē atstājot Oskaru Piastri un F1 čempionāta līderi Maksu Verstapenu.
Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.