Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Brāļi Lagutas noslēdz līgumus ar Zviedrijas klubu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Brāļi Lagutas noslēdz līgumus ar Zviedrijas klubu
Foto: SCANPIX SWEDEN

Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti brāļi Artjoms un Grigorijs Lagutas parakstījuši līgumus ar Zviedrijas Elites līgas klubu "Vastervik", kas iepriekšējā sezonā ieņēma septīto vietu.

Abi brāļi Zviedrijas klubā startēs kopā, bet pagaidām jaunākais Artjoms "Vastervik" komandā būs rezervista statusā. Jāatzīmē, ka abi sportisti arī nākamgad pārstāvēs "Lokomotīvi", kā arī Krievijas klubu "Vostok". Visās šajās trijās komandās brāļi brauks kopā.

"Vastervik" ir viens no spēcīgākajiem Elites sērijas klubiem, kas iepriekšējā sezonā gan ieņēma tikai septīto vietu, bet vēl 2007. gadā komanda ieņēma otro vietu. 2005. gadā "Vastervik" ieguva arī čempionu titulu.

Lagutām būs lieliska iespēja braukt vienā komandā ar vairākiem vareniem spīdvejistiem, jo šajā klubā ir daudzi ļoti spēcīgi spīdvejisti - Tomašs Gollobs, Kriss Hariss, Bjarne Pedersens, Nils Kristians Iversens, kā arī vairāki citi spēcīgi braucēji.

Izmantotie resursi:
latvijasspidvejs.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja