Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2425, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Mītava Open 2013" čempioni - komanda "Garāža"

"Mītava Open 2013" čempioni - komanda "Garāža"
Foto: Mītava Open 2013

17. augustā Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra futbola stadionā noslēdzās piektais Atklātais amatieru čempionāts mini futbolā "Mītava Open 2013". Visas dienas garumā par čempiona titulu cīnijās 18 komandas, kuras sešos atlases posmos izcīnīja godalgotas vietas un ceļazīmi uz lielo finālu.

Čempionāta vēsturē vēl nevienai komandai nav izdevies kļūt par čempioniem atkārtoti, šoreiz tam pavisam tuvu bija komanda ZVERI/ARIOLS. Tomēr komandas GARĀŽA apņēmība un mērķtiecība kļūt par čempioniem viņiem šo iespēju liedza un GARĀŽA aizraujošā spēlē ar rezultātu 2:1 izcīnija savu titulu.

Līdz ar to MĪTAVA OPEN 2013 zelta medaļas, lielo kausu un naudas balvu Ls 1500 ieguva komanda GARĀŽA no Rīgas, sudraba medaļas un Ls 1000 saņēma komanda ZVERI/ARIOLS no Ludzas, savukārt trešo vietu, bronzas medaļas un Ls 500 izcīnīja mājinieku komanda LDz Cargo, kuriem ar rezultātu 1:0 izdevās pārspēt komandu NAMEJS no Līvāniem (4. vieta). NAMEJA komanda saņēma mierinājuma balvu no čempionāta tehniskā sadarbības partnera SPORT 2000.
MĪTAVA OPEN 2013 čempioni ceļazīmi uz finālu izcīnīja Rīgas posmā, kas pēc iedibinātās tradīcijas nozīmē, ka nākošā gada čempionāta atklāšana notiks Rīgā!

Komandas GARĀŽA pārstāvis Guntis Apīnis pēc uzvaras čempionātā: „Vispirms sākšu ar paldies! Pirmais paldies Prāta Vētrai par šāda čempionāta rīkošanu. Otrais paldies organizatoriem, kuri paveic visus darbus, lai čempionāts veiksmīgi noritētu. Un trešais paldies ir mūsu pretiniekiem par to, ka viņi ir un mums ir ar ko spēlēt.

Kāpēc notika uzvara? Vajag ticēt sev un savai komandai. Ja katrs spēlētājs to dara, tad, pat pie zaudētas pirmās spēles un arī otrās, kurā uzvara izlaista no rokām, ir iespēja kļūt par čempioniem. Komandā ir jābūt labām attiecībām, tas ir visa pamats. Tāda atmosfēra, kādai jābūt komandā, ir bārā „Garāža”. Aicinām visus pie mums ciemos!”

Viens no gaidītākajiem dienas notikumiem skatītājiem bija FK VALSTS POLICIJAS un PRĀTA VĒTRAS spēle. Šoreiz ar rezultātu 3:0 uzvarēja PRĀTA VĒTRA, kurai divus vārtus guva neviens cits kā Jānis Jubalts. VALSTS POLICIJA pretiniekiem pasniedza administratīvo protokolu, kurš nosaka, ka 365 dienu laikā jānotiek revanša mačam.

Visa čempionāta laikā, komandām bija iespēja piedalīties SPORT 2000 akcijā, kur iepērkoties par 100 LVL varēja laimēt futbola apavus visai komandai! Fināla dienā Renārs Kaupers un Kaspars Roga izlozēja vienu laimīgo komandu un tā bija Zellis/Stradi.

Arī šogad notika tradicionālais „pendeļu” sišānas konkurss daiļā dzimuma pārstāvēm. 5 meitenes mēģināja pārspēt Jāni Jubaltu vārtos un savā starpā noskaidroja precīzāko soda sitienu izpildītāju!

Emocionālo apbalvošanas ceremoniju pavadīja muzikālais priekšnesums Raita Ašmaņa Jelgavas Big band izpildījumā.
Čempionāta MĪTAVA OPEN 2013 organizatori saka lielu paldies posmu pilsētu pašvaldībām, sadarbības partneriem- ZEMGALES OLIMPISKAIS CENTRS, MCĀBOLS, BLACK SPORTS, PAPYRUS, tehniskajam sadarbības partnerim ADIDAS, veikalam SPORT 2000, A/S CĒSU ALUS un informatīvajiem atbalstītājiem- RADIO SWH, JĒKABPILS RADIO 1, izdevniecībai RĪGAS VIĻŅI, laikrakstam LATVIJAS AVĪZE, interneta portāliem SPORTACENTRS.COM, DELFI.LV un PARSPORTU.LV.


2

Sākusies pieteikšanās "Mītava Open 2013"

Šogad jau piekto reizi notiks atklātais amatieru čempionāts mini futbolā “Mītava Open″. Čempionāts norisināsies sešos posmos, kur tiks noskaidrotas tās komandas, kas 17.augustā Zemgales olimpiskā centra futbola zālienā noskaidros šī gada čempionus. Ko Tu vēl domā - piesaki savu komandu!
Foto: Mītava Open 2013

"Mītava Open 2013" čempioni - komanda "Garāža"

17. augustā Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra futbola stadionā noslēdzās piektais Atklātais amatieru čempionāts mini futbolā "Mītava Open 2013". Visas dienas garumā par čempiona titulu cīnijās 18 komandas, kuras sešos atlases posmos izcīnīja godalgotas vietas un ceļazīmi uz lielo finālu.
5

Policijas vadība gatavojas Mītava Open Zvaigžņu spēlei pret "Prāta Vētru" (+foto)

"Mītava Open" futbola turnīra Zvaigžņu spēle notiks Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra stadionā, Kronvalda ielā 24. Spēles sākums paredzēts ap pulksten 16:45. Dalība šajā Zvaigžņu spēlē ir vēl viens no Valsts policijas 95. gadadienai veltītajiem pasākumiem.