Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2425, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Jūrmalas svētku ietvaros Engurē noskaidrotas vēl trīs "Mītava Open" finālistes

Jūrmalas svētku ietvaros Engurē noskaidrotas vēl trīs "Mītava Open" finālistes
Foto: Romualds Vambuts

Jūras svētku ietvaros, sestdien, 13. jūlijā Engures novada stadionā, norisinājās 2. MĪTAVA OPEN 2013 atlases posms. Uz Engures posmu bija pieteikušās 18 komandas, kuras bija gatavas cīnīties par iekļūšanu lielajā finālā. Cīņa sevišķi spraiga izvērtās A un B apakšgrupās, kurās bija pa piecām komandām. Tikai divas komandas no tām tika tālāk uz nākamo kārtu.

Tomēr sīvajā konkurencē sevi lieliski parādīja komanda LDZ Cargo, kuri čempionātā piedalījās jau Bauskas posmā, tomēr tajā neizdevās iekļūt labāko trijniekā Ar atkārtotu dalību- Engures posmā izdevās izcīnīt 1. vietu un zelta medaļas, 2. vieta- Cerber 02, 3. vieta- Buki no Saldus. Pavisam maz pietrūka Aizputes novada komandai Rokasbirze, šoreiz bija jāsamierinās ar 4. vietu.

Pēc posma visiem dalībniekiem un viesiem bija iespēja doties baudīt plašo Jūras svētku programmu un uzvaras nosvinēt nakts ballē.

Sadarbībā ar ADIDAS un veikalu SPORT 2000 festivāla LMT SUMMER SOUND ietvaros notika MĪTAVA OPEN 2013 pludmales mini futbols. kurā atsaucība no dalībnieku puses bija ļoti liela. Pludmales mini futbolu uzspēlēt gribēja gan vietējie, gan pilsētas viesi arī no ārzemēm.
Engures posmā ar tiešradi bija ieradusies Radio SWH komanda. Tiešajā ēterā sazinoties ar Māri Mihelsonu, kurš atradās Liepājā un varēja pastāstīt par notikumiem un emocijām iepriekšējās dienas koncertā un pludmales futbola laukumā.

Mītava Open 2013 Kuldīgas posmā, kurš norisināsies jau šo sestdien vēl ir brīvas vietas! Pieteikumus pieņemam līdz piektdienas 15:00
Turpinās pieteikšanās arī nākamajiem Mītava Open 2013 posmiem:
• 27. jūlijs- Latgales atlases posms (Preiļi)
• 3. augusts- Vidzemes atlases posms (Valmiera)
• 10. augusts- Rīgas atlases posms (Rīga)

Čempionāta MĪTAVA OPEN 2013 organizatori saka lielu Engures novada pašvaldībai un sadarbības partneriem- ZEMGALES OLIMPISKAIS CENTRS, MCĀBOLS, BLACK SPORTS, PAPYRUS, tehniskajam sadarbības partnerim ADIDAS, veikalam SPORT 2000, A/S CĒSU ALUS un informatīvajiem atbalstītājiem- RADIO SWH, JĒKABPILS RADIO 1, izdevniecībai RĪGAS VIĻŅI, laikrakstam LATVIJAS AVĪZE, interneta portāliem SPORTACENTRS.COM, DELFI.LV un PARSPORTU.LV.


2

Sākusies pieteikšanās "Mītava Open 2013"

Šogad jau piekto reizi notiks atklātais amatieru čempionāts mini futbolā “Mītava Open″. Čempionāts norisināsies sešos posmos, kur tiks noskaidrotas tās komandas, kas 17.augustā Zemgales olimpiskā centra futbola zālienā noskaidros šī gada čempionus. Ko Tu vēl domā - piesaki savu komandu!
Foto: Mītava Open 2013

"Mītava Open 2013" čempioni - komanda "Garāža"

17. augustā Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra futbola stadionā noslēdzās piektais Atklātais amatieru čempionāts mini futbolā "Mītava Open 2013". Visas dienas garumā par čempiona titulu cīnijās 18 komandas, kuras sešos atlases posmos izcīnīja godalgotas vietas un ceļazīmi uz lielo finālu.
5

Policijas vadība gatavojas Mītava Open Zvaigžņu spēlei pret "Prāta Vētru" (+foto)

"Mītava Open" futbola turnīra Zvaigžņu spēle notiks Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra stadionā, Kronvalda ielā 24. Spēles sākums paredzēts ap pulksten 16:45. Dalība šajā Zvaigžņu spēlē ir vēl viens no Valsts policijas 95. gadadienai veltītajiem pasākumiem.