Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2425, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Informācija "Mītava Open 2013" fināla komandām

Informācija "Mītava Open 2013" fināla komandām
Foto autors: Romualds Vambuts

Izmaiņas vai papildinājumi komandu sastāvos tiks pieņemti līdz trešdienas, 14.augusta, vakaram. Izmaiņas nevarēs veikt fināla dienā pie reģistrācijas, kā arī netiks ņemti vērā epasti, kas sūtīti piektdienas vakarā. Spēlētājiem, kuri nebūs pieteikuma anketā, laukumā iziet būs liegts.

Izmaiņas vai papildinājumus komandu sastāvos lūgums veikt atbilstoši reglamentam, ņemot vērā, ka:

4.12. Finālam katrai komandai, kas kvalificēsies, atļauts pieteikt papildus 2 spēlētājus vai veikt 2 spēlētāju maiņas (spēlētāju skaits nedrīkst pārsniegt 12), bet pieteiktie spēlētāji drīkst būt tikai tie, kas nav piedalījušies atlases posmos citu komandu sastāvos.

Tāpat atgādinām visiem komandu spēlētājiem uz fināla sacensībām līdzi ņemt personu apliecinošus dokumentus. Spēlētāji, kuri pie reģistrācijas nevarēs uzrādīt personu apliecinošu dokumentu (pase, ID karte vai autovadītāja apliecība), nesaņems aproci un netiks izlaisti laukumā.

Komandu dalībniekiem lūgums pievērst uzmanību vai spēles futbola apavi atbilst reglamentā noteiktajam:

4.9.Čempionātā nav atļauts piedalīties apavos ar dzelzs pumpām/naglām/korķiem/šipiem, kā arī apavos, kuriem ir mazāk par 8 pumpām/naglām/korķiem/šipiem (jo tie ir domāti slapjiem laika apstākļiem pumpas/naglas/korķi/šipi ir garāki un ar to arī bīstamāki). Atļauti apavi- plastmasas pumpas/naglas/korķi/šipi ar dzelzs apakšu, ja to ir ne mazāk kā 13.

Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar organizatoriem rakstot e-pastu uz open@MitavaOpen.lv vai telefoniski +371 26147495.

Sekojiet līdzi aktuālajai informācijai:
Mītava Open 2013
https://www.facebook.com/pages/M%C4...
https://twitter.com/mitavaopen
Lapas - Mītava Open - Sākumlapa - draugiem.lv


2

Sākusies pieteikšanās "Mītava Open 2013"

Šogad jau piekto reizi notiks atklātais amatieru čempionāts mini futbolā “Mītava Open″. Čempionāts norisināsies sešos posmos, kur tiks noskaidrotas tās komandas, kas 17.augustā Zemgales olimpiskā centra futbola zālienā noskaidros šī gada čempionus. Ko Tu vēl domā - piesaki savu komandu!
Foto: Mītava Open 2013

"Mītava Open 2013" čempioni - komanda "Garāža"

17. augustā Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra futbola stadionā noslēdzās piektais Atklātais amatieru čempionāts mini futbolā "Mītava Open 2013". Visas dienas garumā par čempiona titulu cīnijās 18 komandas, kuras sešos atlases posmos izcīnīja godalgotas vietas un ceļazīmi uz lielo finālu.
5

Policijas vadība gatavojas Mītava Open Zvaigžņu spēlei pret "Prāta Vētru" (+foto)

"Mītava Open" futbola turnīra Zvaigžņu spēle notiks Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra stadionā, Kronvalda ielā 24. Spēles sākums paredzēts ap pulksten 16:45. Dalība šajā Zvaigžņu spēlē ir vēl viens no Valsts policijas 95. gadadienai veltītajiem pasākumiem.