Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1303, Did:0, useCase: 3

Autors: LatvianOpen2011

Par Latvijas pokera čempionu kļūst Māris Keirišs

Par Latvijas pokera čempionu kļūst Māris Keirišs
Latvijas pokera čempions Māris Keirišs

Otrdienas rītā plkst. 2:00 noslēdzās Latvijas atklātā pokera čempionāta, Latvian Open 2011, finālturnīrs un par Latvijas nacionālo pokera čempionu tika kronēts Māris “dager” Keirišs. Balvās Māris saņēma 15 tūkstošus latu, čempiona zelta aproci no Latvijas Sporta pokera federācijas, 18 karātu zelta RayBan Aviator saulesbrilles un pilnībā apmaksātu dalību 2011. Gada World Series of Poker galvenajā turnīrā $13’000 vērtībā no turnīra sponsoriem Betsafe.com, Triobet.com un Unibet.com.

Fināls notika Studio69 koncertzālē un to varēja vērot tiešraidē pokera forumā donkr.com un SportaCentrs.com. Finālā piedalījās 8 spēlētāji, to skaitā, 3 spēlētāji no Latvijas (Aigars Dreiska, Māris Keirišs un Rolands Norieties), 3 spēlētāji no Norvēģijas, un pa vienam no Zviedrijas un Lietuvas. Fināls tika filmēts un to jau drīzumā būs iespējams noskatīties kādā no Latvijas televīzijas kanāliem. Aigars Dreiska (betsafe.com komanda), ieguva 6. vietu, bet Rolands Norietis (Triobet.com komanda) izcīnīja 8. vietu.

“Sākoties čempionātam bijām priecīgi, ka caur Betsafe.com online kvalifikācijas turnīriem ir kvalificējušies visvairāk spēlētāju, to skaitā, čempions Māris “dager” Keirišs. Protams, ka jutām līdzi visiem savējiem, un turnīra laikā izveidojām īpašu spēlētāju atpūtas zonu. Mēs rūpējāmies spēlētāju fizisko un garīgo labsajūtu un cerējām, ka tieši kāds no mūsu spēlētājiem kļūst par Latvijas čempionu. Mārim Keirišam kā Betsafe komandas pārstāvim šovasar būs iespēja ierasties Lasvegasā 5 dienas pirms Pasaules čempionāta galvenā turnīra, lai ar mūsu atbalstu spēlētu vienā no WSOP mazākajiem turnīriem, aklimatizētos un pienācīgi sagatavotos pārstāvēt Latviju Pasaules čempionātā”, ar gandarījumu mums pavēstīja Jānis Trēgers no Betsafe.com.

“Latvian Open finālā netrūka svarīgu izspēļu, kas pierādīja, ka turnīra uzvarētājam jāpiemīt virknei īpašību – psiholoģiskajai noturībai, spējai adekvāti novērtēt pretiniekus un situācijas, kā arī izturībai un izlēmībai. Mums ir liels prieks Rolandu Norieti, kurš ieņēma 3. vietu starp Latvijas spēlētājiem un, neskatoties uz mazo žetonu skaitu, nebaidījās pieņemt drosmīgus lēmumus jau pašā Latvian Open fināla spēles sākumā”, piebilda Kaspars Rāzna no Triobet.com

Latvian Open 2011 pokera čempionātā piedalījās spēlētāji no 8 valstīm, kas izspēlēja 4 turnīrus dažādos turnīru veidos – Pot Limit Omaha, Heads Up, 6-Max Terminator un Main event ar kopējo balvu fondu vairāk kā 100 tūkstoši latu. Labākais spēlētājs no Latvijas katrā no turnīriem tika kronēts par nacionālo čempionu. Latvijas čempionāta galveno turnīru 5. aprīlī uzsāka 108 spēlētāji no 8 valstīm. Gandrīz 80% no spēlētājiem pārstāvēja Latviju, to skaitā, Latvijas hokeja izlases un Rīgas Dinamo līderi - Lauris Dārziņš un Miķelis Rēdlihs, kas abi startēja Dinamo Oficiālā bukmeikera, Betsafe, komandas sastāvā.

Latvian Open 2011 pokera čempionāta turnīros tika kronēti 4 Latvijas čempioni. Par Pot Limit Omaha čempionu kļuva pokera sabiedrībā jau labi pazīstamais pokera meistars Oļegs Pavļučuks, par Heads Up čempionu tika kronēts viens no Latvijas pokera pionieriem, Juris “Students” Bondars, par Latvijas čempionu 6-Max Terminator turnīrā kļuva Donkr.com galvenais redaktors, Viktors Zajarnijs, bet Main event, jeb galvenajā turnīrā uzvarēja Māris Keirišs.

Informāciju sagatavoja Latvijas Sporta pokera federācija (LSPF.lv)


, 2011-04-20 11:29, pirms 13 gadiem
gg
, 2011-04-20 14:12, pirms 13 gadiem
malacis!
, 2011-04-20 17:59, pirms 13 gadiem
Jaunajās "18 karātu zelta RayBan Aviator saulesbrillēs" varēs vēl labāk blefot
, 2011-04-21 07:55, pirms 13 gadiem
ar šitu iemaukt all in un izlidot ārā pirmajā izspēlē kurā piedalījās tas tagad saucās "nebaidījās pieņemt drosmīgus lēmumus jau pašā Latvian Open fināla spēles sākumā" ??
Lauris Dārziņš pie pokera galda
18

Dārziņš un M. Rēdlihs spēlēs Betsafe Poker komandā

Laura un Miķeļa fani un hokeja cienītāji var neuztraukties. Mūsu hokeja zvaigznes slidas vadzī kārt vēl negrasās, bet gan šodien uzsāks dalību Latvijas atklātajā pokera čempionātā.
Latvian Open turnīru uzvarētāju aproces
4

Par Pot Limit Omaha čempionu tiek kronēts Oļegs Pavļučuks

Vakar nedaudz pēc divpadsmitiem dienā sākās Latvijas atklātā pokera čempionāta pirmais turnīrs, Pot Limit Omaha, ar dalības maksu 550 eiro. Turnīrā piedalījās 21 spēlētājs, un pēc aptuveni 9 stundām jau bija zināms uzvarētājs - pirmais šī gada Latvijas čempions!
Latvijas pokera čempionāts - Latvian Open 2011
12

Iespēja tikt uz LO arī aizpildot pokera testu

Latvijas čempionāts pokerā jau pavisam tuvu un daudzi meklē iespējas, kā tajā iekļūt. Par vienu no tām turpinājumā.