Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:455, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Čempioni "Rush" jauno sezonu sāk ar uzvaru

Čempioni "Rush" jauno sezonu sāk ar uzvaru
Foto: instagram.com/nll/

Ar uzvaru jauno Nacionālās lakrosa līgas ir sākuši 2015. gada čempioni Saskačevanas "Rush", kuri ar 10:8 pārspēja Kalgari "Roughnecks" komandu.

2015. gada sezonā par NLL čempioniem kļuva Edmontonas "Rush", taču starpsezonā komandas vadība nolēma pārcelties uz Kanādas vidieni un nu vienība bāzējas Saskačevanas provincē, Saskatūnas pilsētā. Tiesa, lai arī "Rush" ir mainījusi savu pieraksta vietu, uzvarētāju noskaņojums tai ir saglabājies. Tas arī pierādījās cīņā pret saviem bijušajiem kaimiņiem no Albertas provinces – Kalgari "Roughnecks".

Pirmajā ceturtdaļā Kalgari komanda guva divus vārtus, taču viesi no Saskačevanas šo deficītu atspēlēja otrajā ceturtdaļā un jau šajā brīdī iezīmējās spēles galvenā sižeta līnija – "Roughnecks" bēg, bet "Rush" mēģina panākt. Tā Kalgari komanda izvirzījās vadībā ar četru vārtu pārsvaru, ko Saskačevana atspēlēja un tas pats notika ar vēl vienu divu punktu izrāvienu. Tiesa, šis izrāviens tika ne tikai novienādots, bet beigu beigās pašreizējie līgas čempioni vienīgo, taču izšķirošo, reizi izvirzījās vadībā un svinēja uzvaru ar 10:8.

Izšķirošos vārtus guva Adrians Soričeti. Marks Metjūzs un Roberts Čērčs spēli noslēdza kā cīņas rezultatīvākie lakrosisti, jo guva piecus (2+3) punktus. Zaudētāju rindās arī diviem spēlētājiem bija vienāds punktu skaits, jo četrus punktus guva Kērtiss Diksons un Deins Dobijs. Tiesa, Dobijs bija vienīgais spēles dalībnieks, kurš prata gūt trīs vārtus, t.i., noformēja sev "hettriku".

NLL 2016. gada sezona

Austrumu divīzija

VKomandaSUZ
1.Buffalo Bandits000
2.New England Black Wolves000
3.Rochester Knighthawks000
4.Toronto Rock000
5.Georgia Swarm101

Rietumu divīzija

VKomandaSUZ
1.Saskatchewan Rush110
2.Colorado Mammoth110
3.Vancouver Stealth000
4.Calgary Roughnecks101

Izmantotie resursi:
Home Page | National Lacrosse League


Lakrosa foto ar ilustratīvu nozīmi. Foto: llf.lv

Rīgā aizvadīts pirmais LČ sabraukums lakrosā, Zepam seši vārti

Svētdien tika aizvadīts pirmais Latvijas 6 pret 6 lakrosa čempionāta sabraukums. Spēlētāji tikās Rīgas Pļavnieku pamatskolā, kur visas dienas garumā sacentās vairākās vecuma grupās, lai noskaidrotu spēcīgāko.
Foto: Team Latvia Lacrosse

Latvijas U21 lakrosa izlasei 19. vieta pasaules čempionātā

LETA. Latvijas U-21 vīriešu izlase sestdien Īrijā svinēja uzvaru pasaules U-21 čempionāta spēlē un noslēdza meistarsacīkstes 19.vietā.
Latvijas U21 vīriešu lakrosa izlases ekipējums priekš PČ Īrijā. Foto: Facebook/2022 Men's U21 Lacrosse World Championship
1

Latvijas U-21 lakrosa izlase pasaules čempionātu noslēgs ar cīņu par 19.vietu

LETA. Latvijas U-21 vīriešu lakrosa izlase piektdien piedzīvoja neveiksmi Īrijā notiekošajā pasaules U-21 čempionātā un noslēgs meistarsacīkstes ar cīņu par 19.vietu.