Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:252, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Noslēgusies Bosch PČ 2018 prognožu spēle!

Apkopoti rezultāti konkursam, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās pasaules hokeja čempionāta laikā – “Bosch PČ 2018 prognožu spēle”. Apsveicam uzvarētājus!

Konkursā, kurā kopskaitā piedalījās vairāk nekā 1500 hokeja cienītāju, dalībniekiem bija jāprognozē 64 pasaules čempionāta spēļu rezultāti.

Jau turnīra sākumā vadībā izvirzījās Sportacentrs.com lietotājs Zennos, kurš tad arī vēlāk kļuva par prognožu spēles uzvarētāju. Spraiga cīņa izvērtās par otro un trešo vietu. Tikai pateicoties precizitātei papildjautājumos, otrajā vietā ierindojās Optyroc, aiz sevis atstājot tutens. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems godam nopelnītās balvas no Bosch.

4. – 11. vietu ieguvēji (Trakulis, funkyz, henrijs, vizulis, deshawn, lailiist, Kārlis Diedišķis, Uuch) saņems pārsteigumu balvas – Sportacentrs.com krūzītes, kā arī viena mēneša abonementus sadaļai “Vienos vārtos”.

Apsveicam uzvarētājus! Ar Jums sazināsimies pa Jūsu norādīto tālruņa numuru, lai vienotos par balvu saņemšanas kārtību!

Konkursa balvas no Bosch un Sportacentrs.com

VietaBalva
1.Bosch Akumulatora ripzāģis
2.Bosch Akumulatora skrūvgriezis
3.Bosch Lāzera tālmērs
4. – 11.Pārsteiguma balva no Sportacentrs.com

Konkursa kopvērtējums

Jau pavisam drīz portālā Sportacentrs.com Pasaules kausa futbolā konkurss!


, 2018-05-24 13:39, pirms 6 gadiem
Vispirms jāpārbauda, vai uzvarētāji konkursa laikā nav lietojuši dopingu.
, 2018-05-24 14:18, pirms 6 gadiem
Vai uz Roland-Garros nebūs? Kādreiz tieši uz tenisu bija interesantākais konkurss
, 2018-05-24 16:00, pirms 6 gadiem
Paldies par konkursu, jo pats biju dažus momentus TOP10, TOP5, pat 3. vieta. Vienu brīdi konkursa bija tukšais periods, kur vācu tikai 1pts, tāpēc citiem dalībniekiem sanāca normāli iziet vadības! 16. vieta beigās nav tik slikti! Paldies visiem par sacensības garu!
, 2018-05-24 16:37, pirms 6 gadiem
Eh.. dažās spēlēs nokavēju uzlikt rezultātu, bet 113. vieta ar nav slikta no 1522 dalībniekiem. Paldies par konkursu! Bija interesanti sekot līdzi citām spēlēm un to iznākumiem.
, 2018-05-24 18:03, pirms 6 gadiem
Pieļāvu milzīgu kļūdu pirms spēles ar Dāniju pārliekot uz viņu uzvaru. Un tāpat nenoticēju Kanādas uzvarai pret Krieviju. Izlaboju tik dažas min pirms spēles. Tur arī pa pieskari beigās 4 p aizgāja.
200+ vieta ir fiasko.
Pagāšgad biju top 100.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-24 20:37, pirms 6 gadiem
es vēljoprojām uzskatu, ka tā punktu skaitīšana ir nepareiza... es uzminēju gandrīz visas uzvaras, bet ar neprecīzu rezultātu.. par to ir tikai 1 punkts 2 punktus var dabūt par pareizu vārtu attiecību, ja pareizi saprotu un nekas nav mainīts
bet vispār, protams, ir labi, ka rīko šādus konkursus! vairāk tādus!
, 2018-05-24 21:27, pirms 6 gadiem
.............. rakstīja: es vēljoprojām uzskatu, ka tā punktu skaitīšana ir nepareiza... es uzminēju gandrīz visas uzvaras, bet ar neprecīzu rezultātu.. par to ir tikai 1 punkts 2 punktus var dabūt par pareizu vārtu attiecību, ja pareizi saprotu un nekas nav mainīts
bet vispār, protams, ir labi, ka rīko šādus konkursus! vairāk tādus!
Vienīgais varētu uzreiz rezultātu atjaunot, jo vienu konkursu brīdi 3-4 dienas neatjaunojas + Krievijas - Čehijas rezultātu nepareizi ierakstīja (Manējais bija 5:0, bet īstais bija 3:0, bet SC.com ierakstīja 5:0, tāpēc ir stulbi, kad tu esi vadība un ieskaita 3pts, un tieši šo rezultātu tikai pēc dažam dienam atjaunoja)! Būtu labi, ja sistēma uzreiz ievadītu punktus un precīzi, ja ar to tiks galā nākotne, tad būs izcili!
, 2018-05-25 00:05, pirms 6 gadiem
Jāni Celmiņ vari droši dzert no manas krūzītes
9

Noskaidroti SPORTLAND prognožu spēles uzvarētāji!

Līdz ar Tokijas olimpisko spēļu noslēgumu finišējis arī prognožu konkurss, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās sadarbībā ar SPORTLAND. Trīs labākie prognozētāji, kā arī trīs izlozes veiksminieki saņems balvas no konkursa ģenerālsponsora!
1

Futbola konkursu uzvarētāji – lietotāji Stivs un Roberts Grotuss

Jūlija vidū ar Francijas komandas triumfu noslēdzās PK izcīņa futbolā. Paralēli turnīram portālā Sportacentrs.com norisinājās divi konkursi, kuros uzvaras laurus plūca lietotāji Stivs un Roberts Grotuss . Apsveicam!
10

Noslēgusies Bosch PČ 2018 prognožu spēle!

Apkopoti rezultāti konkursam, kas portālā Sportacentrs.com norisinājās pasaules hokeja čempionāta laikā – “Bosch PČ 2018 prognožu spēle”. Apsveicam uzvarētājus!