Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2997, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Ernestu Gulbi

Šajā VEF podkāsta epizodē ciemos Latvijas tenisa savienības prezidents Ernests Gulbis, kurš pastāstīja par to, ko viņam atstājis vectēvs, Latvijas basketbola leģenda - Alvils Gulbis, par to, kā uzvarēt Rodžeru Federeru un kas ir viņa iecienītā literatūra.



Klausītava | "VEF Rīga" podkāsta ar Andri Buli

Šoreiz VEF Rīga podkāstā aktieris, pasākumu un sporta raidījumu vadītājs Andris Bulis, kurš pastāstīja par savu Maikla Džordana kartīšu kolekciju, pieredzi darbā ar Deividu Bekhemu un to, vai Džonam Malkovičam ir kas kopīgs ar Luku Bankī. Andris atklāja arī to, kurš slēpies aiz Gunta maskas sporta raidījumā “Overtime TV”.

Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Edgaru Buļu

Šoreiz VEF Rīga podkāstā sporta menedžeris un basketbola kluba “Rīgas Zeļļi” prezidents Edgars Buļs, kurš pastāstīja par viņa profesionālā basketbolista sapņiem, darbu LBS un izlašu menedžera lomu, idejas rašanos par “Rīgas Zeļļiem” un centās atbildēt, kura īpašāka - Aļona Ostapenko vai Anete Jēkabsone-Žogota.

Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Kasparu Gorkšu

Šoreiz VEF Rīga podkāstā kādreizējais Latvijas futbola izlases kapteinis un bijušais LFF prezidents Kaspars Gorkšs, kurš pastāstīja par savu karjeru Anglijā, to vai Latvijā nepieciešams sporta ministrs, marihuānas legalizāciju, olimpiskajām spēlēm Parīzē un, kāpēc Ernests Gulbis, viņaprāt, der visiem amatiem.