Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3000, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | Tavs gājiens: Eiropas čempions Daņiks Vesņenoks

Jurijs Žigajevs jaunākajā "Tavs Gājiens" epizodē sarunājās ar vienu no vadošajiem Latvijas jauktās cīņu mākslas (MMA) cīkstoņiem, Eiropas čempionu Daņiku Vesņenoku.




Klausītava | "Bufete": Olimpiskā zelta standarts – ar kādu bagāžu 3x3 izlase dodas Parīzes virzienā?

Kamēr politiķi un sporta funkcionāri kavējas ar lēmumu par Parīzes olimpisko spēļu apmeklēšanu vai boikotu, atlētiem atliek būt gataviem abiem variantiem. Arī Latvijas 3x3 basketbola izlase ir neziņā – būs vai nebūs jāaizstāv olimpisko čempionu tituls. Lai vai kā, šāda iespēja vēl jānopelna laukumā. Studijā 3x3 Latvijas izlases galvenais treneris Raimonds Feldmanis.

Klausītava | "Bufete": Itāļu laiki arī Latvijas futbolā – vai Nikolato sekos Banki pēdās?

Latvijas basketbols par savu rezultātu eksploziju var pateikties itāļu trenerim Lukam Banki, un līdzīgu brīnumu noteikti nebūtu nekas pretī pieredzēt arī futbolistiem – kas nacionālās izlases vadību uzticējuši Paolo Nikolato. Jau šonedēļ itāli gaida debijas mačs pie komandas stūres. "Budetē" šonedēļ bijušais sporta žurnālists, šobrīd LFF prezidenta biroja vadītājs, futbolistu tēvs Askolds Uldriķis

Klausītava | "Bufete": okeāna abas puses – vai viegli būt latvietim Amerikas un Eiropas hokejā?

Leģionāra maize sportā nav bez garozas, par ko šosezon pārliecinās arī Eduards Tralmaks – patlaban labākais Latvijas hokeja snaiperis Eiropas augstākajās līgās, taču komandā, kas uzvaras garšu Čehijā bauda reti. Tieši uz Čehiju aizstāvēt bronzas medaļas šopavasar dosies arī Latvijas izlase.