Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Klausītava | Devītnieks 04 | Rīgas "Dinamo" sit ar 19:0, pasaules čempionāta rīkotāji meklē naudu

Jauna nedēļa, jauns Devītnieks! Parunāsim par Rīgas "Dinamo" graujošo uzvaru Latvijas čempionātā – kā var dabūt gatavu 19:0? Pasaules čempionāta rīkotāji gājuši ciemos pie Rīgas domes. Zinām, cik daudz naudas grib. Un zinām, cik slaidus rādījuši, lai pārliecinātu… Rūdolfam Balceram sāpīgs lidojums, Teodoram Bļugeram rekords.








, 2022-12-01 15:23, pirms gada
Noklausījos. Paldies! Gribēju pajautāt, kur vispār var sameklēt tos vēsturiskos rezultātus? Piemēram, tā 40-4 spēle. Kuras komandas tās bija?

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana

Klausītava | "VEF Rīga" podkāsts ar Edgaru Buļu

Šoreiz VEF Rīga podkāstā sporta menedžeris un basketbola kluba “Rīgas Zeļļi” prezidents Edgars Buļs, kurš pastāstīja par viņa profesionālā basketbolista sapņiem, darbu LBS un izlašu menedžera lomu, idejas rašanos par “Rīgas Zeļļiem” un centās atbildēt, kura īpašāka - Aļona Ostapenko vai Anete Jēkabsone-Žogota.

Klausītava | "Bufete": Olimpiskā zelta standarts – ar kādu bagāžu 3x3 izlase dodas Parīzes virzienā?

Kamēr politiķi un sporta funkcionāri kavējas ar lēmumu par Parīzes olimpisko spēļu apmeklēšanu vai boikotu, atlētiem atliek būt gataviem abiem variantiem. Arī Latvijas 3x3 basketbola izlase ir neziņā – būs vai nebūs jāaizstāv olimpisko čempionu tituls. Lai vai kā, šāda iespēja vēl jānopelna laukumā. Studijā 3x3 Latvijas izlases galvenais treneris Raimonds Feldmanis.