Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2998, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | Ģenerālis pret Bukmeikeru: solis līdz NBA izslēgšanas spēlēm

Esam mazāk kā desmit spēļu attālumā no Nacionālās Basketbola asocisācijas (NBA) sezonas izslēgšanas spēlēm.
Bukmeikers Arvīds Rasa ar Ģenerāli Valdi Valteru iztirzāja šīs tēmas šajā "Ģenerālis pret Bukmeikeru" epizodē:
- Vai varam nominēt līgas MVP jau tagad?
- Dāvis Bertāns Dalasā pagaidām rāda blāvu sniegumu;
- Kristaps Porziņģis kā pirmā vijole Vašingtonā;
- Dončiča un Dalasas izredzes izslēgšanas spēlēs;
- Rietumu un austrumu konferenču prognozes;
- Kuras komandas tiksies finālos?
- SĢenerāļa un Bukmeikera savstarpējās spēles rezultāti;



, 2022-03-24 10:53, pirms 2 gadiem
Tukša un bezjēdzīga ļurināšana bez jebkādas pievienotās vērtības. Pateikt ka nekas nespīd kādai no komandām bez pamatojuma ar tekstu, ka vnk netic tai komandai, ir visvieglāk. Ļoti šķidrs podkāsts. Ja analizēja regulāro sezonu tad vajadzēja viennozīmīgi plašāk iziet visām komandām kuras par kaut ko vēl cīnās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-03-24 15:30, pirms 2 gadiem
Rubentus rakstīja: Tukša un bezjēdzīga ļurināšana bez jebkādas pievienotās vērtības. Pateikt ka nekas nespīd kādai no komandām bez pamatojuma ar tekstu, ka vnk netic tai komandai, ir visvieglāk. Ļoti šķidrs podkāsts. Ja analizēja regulāro sezonu tad vajadzēja viennozīmīgi plašāk iziet visām komandām kuras par kaut ko vēl cīnās.
droši komentē to, ko vēlies dzirdēt! Gan jau raidījuma veidotāji ņems vērā. Ieteikumi un konstruktīva kritika vienmēr noder.
, 2022-03-24 15:47, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: droši komentē to, ko vēlies dzirdēt! Gan jau raidījuma veidotāji ņems vērā. Ieteikumi un konstruktīva kritika vienmēr noder.
Vecam sunim jaunus trikus neiemācīsi.Tas par Valteru

Klausītava | "William Hill TV": saruna ar Ralfu Pleinicu

Valdis Valters uz sarunu aicinājis BK ''Ventspils'' ģenerālmenedžeri Ralfu Pleinicu. Ralfs intervijā stāsta par BK ''Ventspils'' pirmsākumiem, dīvaino grozu noslēpumu, kā arī kopā ar Ģenerāli izrunā Latvijas basketbola aktualitātes.

Klausītava | "William Hill TV" hokejs: saruna ar Oļegu Sorokinu

Šoreiz studījā "William Hill TV" viesojas hokeja treneris un funkcionārs Oļegs Sorokins, kurš podkāstā ar Artūru Barovski stāsta par savu ikdienu un darbu jauniešu hokejā. Sarunas gaitā tiek apspriestas svarīgākās un aktuālākās tēmas bērnu un jauniešu hokejā, vietējās līgas attīstība, kā arī noslēgūmā Oļegs Sorokins dalās iespaidos par latviešu sniegumu Nacionālajā Hokeja līgā.

Klausītava | "Ģenerālis pret Bukmeikeru": NBA sezona pusē

KLāt kārtējā "Ģenerālis pret Bukmeikeru" epizode. Šoreiz Arvīds un Valdis runās par latviešu veikumu šosezon. Sezonas lielākajiem pārsteigumiem un vilšanās brīžiem, aplūkos katru komandu atsevišķi un prognozēs līgas čempionus.