Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2998, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | "Izrāviens": NBA konferenču fināli

Šodienas podkāsta ''Izrāviens'' epizodē Rihards ar Gustavu apskata aizvadītos konferenču pusfinālus un prognozē finālistus. Regulārās sezonas vadošā komanda Fīniksas ''Suns'' ir izkrituši, toties no austrumiem abas top komandas ir tikušas līdz pat finālam. Bukmeikeri vislielākās iespējas uz titula izcīnīšanu dod Goldensteitas ''Warriors'' vienībai, bet kādas ir Riharda un Gustava prognozes, noskaties/noklausies podkāstā.



Klausītava | "Ģenerālis" un Zeps par Eirolīgas "play-off" startu

"Ģenerālis" Valdis Valters kopā ar Raimondu Zepu atskatās Eirolīgas sezonu, kā arī prognozē līgas čempionus.

Klausītava | "Ģeneralis" ar Jurģi Kalnu

Pēc labā sezonas starta "William Hill TV" uz interviju aicinājis "Valmiera FC" galveno treneri Jurģi Kalnu, kurš sarunā ar Valdi Valteru dalijās pārdomās par Latvijas futbola izlases pirmajām spēlēm jaunā trenera vadībā, apsprieda gaidāmās Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēlēšanas, izteica prognozes par Virslīgu un Valmieras komandas izredzēm, kā arī kopā ar Ģenerāli aizpildīja Čempionu līgas sietu.

Klausītava | "William Hill TV": saruna ar Ralfu Pleinicu

Valdis Valters uz sarunu aicinājis BK ''Ventspils'' ģenerālmenedžeri Ralfu Pleinicu. Ralfs intervijā stāsta par BK ''Ventspils'' pirmsākumiem, dīvaino grozu noslēpumu, kā arī kopā ar Ģenerāli izrunā Latvijas basketbola aktualitātes.