Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2998, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | "William Hill TV" saruna ar Kasparu Daugaviņu

Šajā intervijā saruna ar ilggadējo Latvijas izlases uzbrucēju Kasparu Daugaviņu par lēmumu atgriezties izlasē un aizvadīto sezonu Vācijas “DEL” līgā. Tāpat sarunas laikā Kaspars dalās atmiņās par pasaules Čempionātu Rīgā 2006. gadā, treneru pieeju izlasē, NHL, slidu krāsošanu jaunībā un iespējām tikt pie laba līguma pēc šis sezonas Eiropā.



Klausītava | "Ģeneralis" ar Jurģi Kalnu

Pēc labā sezonas starta "William Hill TV" uz interviju aicinājis "Valmiera FC" galveno treneri Jurģi Kalnu, kurš sarunā ar Valdi Valteru dalijās pārdomās par Latvijas futbola izlases pirmajām spēlēm jaunā trenera vadībā, apsprieda gaidāmās Latvijas Futbola federācijas (LFF) vēlēšanas, izteica prognozes par Virslīgu un Valmieras komandas izredzēm, kā arī kopā ar Ģenerāli aizpildīja Čempionu līgas sietu.

Klausītava | "William Hill TV": saruna ar Ralfu Pleinicu

Valdis Valters uz sarunu aicinājis BK ''Ventspils'' ģenerālmenedžeri Ralfu Pleinicu. Ralfs intervijā stāsta par BK ''Ventspils'' pirmsākumiem, dīvaino grozu noslēpumu, kā arī kopā ar Ģenerāli izrunā Latvijas basketbola aktualitātes.

Klausītava | "William Hill TV" hokejs: saruna ar Oļegu Sorokinu

Šoreiz studījā "William Hill TV" viesojas hokeja treneris un funkcionārs Oļegs Sorokins, kurš podkāstā ar Artūru Barovski stāsta par savu ikdienu un darbu jauniešu hokejā. Sarunas gaitā tiek apspriestas svarīgākās un aktuālākās tēmas bērnu un jauniešu hokejā, vietējās līgas attīstība, kā arī noslēgūmā Oļegs Sorokins dalās iespaidos par latviešu sniegumu Nacionālajā Hokeja līgā.