Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2999, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: Cīņas par NFL konferenču zeltu

Visas Zvaigznes sastājās pareizi un NFL konferenču pusfinālu kārta pavisam noteikti bija viena no episkākajām playoff kārtām NFL vēsturē! Raidījumā apskatamies un izrunājam visas 4 aizvadītās spēles, kuru rezultātā divi leģendāri kvoterbeki zaudē savas cerības uz kausu šogad!

Īsumā apskatamies arī Sinsinatī “Bengals” veiksmes stāstu – kā komandai no pēdējās vietas līgā pirms diviem gadiem ir izdevies nonākt 4 spēcīgāko komandu sarakstā šogad?

Protams, ieskatamies arī konferenču finālu spēlēs un liekam likmes uz tām!




Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: Traģiskā un pārsteidzošā NFL nedēļa

Spēles noslēdzas ar bēdīgām ziņām par daudzu svarīgu spēlētāju traumām, taču otrdienas nakts nes traģiskas ziņas no NFL, kuras skar vienu no daudzsološākajiem “wide reciever” pozīcijas spēlētājiem NFL. Šajā epizodē apskatāmies NFL spēlētāja izraisīto autoavāriju un runājam par tās sekām. Apskatāmies arī Kalvina Ridlija paziņojumu par savu mentālo veselību un novērtējam “karaļa” Henrija traumu!

Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: NFL astotās nedēļas aktuālais info

Karolīnas “Panthers” komanda piedzīvojot 4 zaudējumus pēc kārtas izskatās kā bez motora palikusi automašīna. Ielūkojamies neveiksmju iemeslos. Atzinīgi izsakamies par NFL “tanku” Deriku Henriju, kā arī veicam savas prognozes uz šīs nedēļas nogales spēlēm!