Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2999, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: NFL izslēgšanas spēles sākas tagad

Ir pienācis brīdis kas visiem NFL faniem nozīmē negulētas brīvdienu naktis! Beigušās NFL regulārās sezonas pēdējās nedēļas spēles un kā jau gaidīts – ir gan pārsteigumi gan likumsakarības un par to arī izrunājam šajā epizodē! Un ķeramies klāt NFL izslēgšanas spēlēm!

Apskatamies arī NFL “Black Monday” atlaistos trenerus un par esam arī sagatavojuši divus video par īpaši drausmigo sivu treneru sniegumu!

Sniedzam savas prognozes visam playoff ciklam, saliekam komandas playoff zaros, kā arī veicam likmes uz pirmās kārtas izslēgšanas spēlēm!




Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: Traģiskā un pārsteidzošā NFL nedēļa

Spēles noslēdzas ar bēdīgām ziņām par daudzu svarīgu spēlētāju traumām, taču otrdienas nakts nes traģiskas ziņas no NFL, kuras skar vienu no daudzsološākajiem “wide reciever” pozīcijas spēlētājiem NFL. Šajā epizodē apskatāmies NFL spēlētāja izraisīto autoavāriju un runājam par tās sekām. Apskatāmies arī Kalvina Ridlija paziņojumu par savu mentālo veselību un novērtējam “karaļa” Henrija traumu!

Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: NFL astotās nedēļas aktuālais info

Karolīnas “Panthers” komanda piedzīvojot 4 zaudējumus pēc kārtas izskatās kā bez motora palikusi automašīna. Ielūkojamies neveiksmju iemeslos. Atzinīgi izsakamies par NFL “tanku” Deriku Henriju, kā arī veicam savas prognozes uz šīs nedēļas nogales spēlēm!