Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2999, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: Gaidītākais notikums Amerikas sportā

Ir pienākusi TĀ spēle. Brīdī kad atlikušas pāris dienas līdz Superbowl, mēs varam novērtēt cik fantastiska ir bijusi šī NFL sezona un, jo īpaši, tieši playoff. Protams, atskatamies uz konferenču fināliem un kā katra komanda tika līdz lielajai spēlei.

Paskaidrojam kāpēc abas komandas var uzvarēt un sniedzam likmes uz lielo spēli!

Protams, šajās divās nedēļās notikuši daudz interesanti notikumi – arī par tiem pastāstam.Un galu galā, studijas vārdā vēlamies pateikt lielu paldies, ka bijāt ar mums kopā šajā sezonā. Ļoti ceram, ka interese par NFL un amerikāņu futbolu ir augusi un noteikti tiksimies arī nākošajā sezonā! Februāris, marts, septembris un NFL būs klāt!




Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: Traģiskā un pārsteidzošā NFL nedēļa

Spēles noslēdzas ar bēdīgām ziņām par daudzu svarīgu spēlētāju traumām, taču otrdienas nakts nes traģiskas ziņas no NFL, kuras skar vienu no daudzsološākajiem “wide reciever” pozīcijas spēlētājiem NFL. Šajā epizodē apskatāmies NFL spēlētāja izraisīto autoavāriju un runājam par tās sekām. Apskatāmies arī Kalvina Ridlija paziņojumu par savu mentālo veselību un novērtējam “karaļa” Henrija traumu!

Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: NFL astotās nedēļas aktuālais info

Karolīnas “Panthers” komanda piedzīvojot 4 zaudējumus pēc kārtas izskatās kā bez motora palikusi automašīna. Ielūkojamies neveiksmju iemeslos. Atzinīgi izsakamies par NFL “tanku” Deriku Henriju, kā arī veicam savas prognozes uz šīs nedēļas nogales spēlēm!