Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2999, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: Pirms pēdējās NFL spēļu nedēļas

Pēc nelielā pārtraukuma esam atpakaļ ierindā un kas par brīdi lai atgrieztos – tieši pirms pēdējās spēļu nedēļas regulārajā sezonā! Dažām komandām playoff sākas jau tagad – zaudējums izslēdz to no turpmākas cīņas! Ielūkojamies turnīra tabulā! Kādēļ par šīs nedēļas apspriestāko notikumu ir spēlētāja demonstratīva laukuma pamešana spēles vidū? Apskatamies Antonio Brauna izdarības un ielūkojamies iespējamajā problēmu cēlonī!

Jānis un Niks ir sastādījuši savas sapņu komandas sastāvus!

Un, protams, sniedzam savas prognozes pēdējai NFL spēļu nedēļai!




Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: Traģiskā un pārsteidzošā NFL nedēļa

Spēles noslēdzas ar bēdīgām ziņām par daudzu svarīgu spēlētāju traumām, taču otrdienas nakts nes traģiskas ziņas no NFL, kuras skar vienu no daudzsološākajiem “wide reciever” pozīcijas spēlētājiem NFL. Šajā epizodē apskatāmies NFL spēlētāja izraisīto autoavāriju un runājam par tās sekām. Apskatāmies arī Kalvina Ridlija paziņojumu par savu mentālo veselību un novērtējam “karaļa” Henrija traumu!

Klausītava | 100 Jardi ar Pafbet: NFL astotās nedēļas aktuālais info

Karolīnas “Panthers” komanda piedzīvojot 4 zaudējumus pēc kārtas izskatās kā bez motora palikusi automašīna. Ielūkojamies neveiksmju iemeslos. Atzinīgi izsakamies par NFL “tanku” Deriku Henriju, kā arī veicam savas prognozes uz šīs nedēļas nogales spēlēm!