Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:826, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

2010. gada "King of the beach" jau 1. augustā

2010. gada "King of the beach" jau 1. augustā
Aleksandrs Samoilovs
Foto: Renārs Buivids

Latvijas Olimpiskā komiteja, turpinot sadarbību ar Latvijas Pludmales volejbola līgu, otro gadu pēc kārtas organizē īpašu šova turnīru "King of the beach", kas 1. augustā no 12:00 norisināsies „Orizzonte beach” stadionā, Dubultos, Jūrmalā.

Turnīrā „King of the beach” pagājušajā gadā piedalījās astoņi vadošie Latvijas pludmales volejbolisti – Aleksandrs Samoilovs, Ruslans Sorokins, Toms Šmēdiņš, Mārtiņš Pļaviņš, Austris Štāls, Jānis Grīnbergs, Andris Krūmiņš, Ingars Ivanovs. Par 2009.gada Pludmales Karaļa titula ieguvēju kļuva Toms Šmēdiņš, kurš noteikti par šo titulu cīnīsies arī šogad.

Tā, kā pagājušajā gadā līdzjutēji izrādīja lielu interesi par „King of the beach”, organizatori arī šogad piedāvās ne tikai spraigas cīņas volejbola laukumos, bet arī dažādus konkursus, atrakcijas un šova programmas, kurās varēs piedalīties ikviens interesents.

Šogad portālā Sportacentrs.com ir izveidota īpaša sadaļa šim vērienīgajam notikumam. Sadaļā varat atrast informāciju gan par pērnā gada turnīru, sacensību izspēles kārtību, balvu fondu, gan šī gada dalībniekiem un arī kandidātiem, kas vēl pretendē uz dalību turnīrā. Jau šodien sāksies līdzjutēju balsojums, kurā Jūs varēsiet noteikt atlikušos divus sacensību dalībniekus. Sekojiet informācijai!

Sākot ar nākamās nedēļas pirmdienu Sportacentrs.com publicēs katra „King of the beach” dalībnieka video vizītkarti, bet no 28. jūlija varēsiet balsot par savu simpātiju, kas pasākumā saņems īpašo pārsteiguma balvu.