Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3022, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: Hokeja PČ apskats: kādas ir Latvijas izlases iespējas iekļūt 1/4 finālā?

Šoreiz par pasaules hokeja čempionāta aizvadīto nedēļu ar savām pārdomām dalās Edgars Lūsiņš un Artūrs Barovskis. Sarunā tiek analizēti Latvijas izlases izredzes tikt ceturtdaļfinālā, turnīra kopvērtējumu, kā arī izteiks prognozes, kura komanda var uzvarēt turnīrā.

Roberts Bukarts. Foto: LHF
11

Izredzes uz 1/4 finālu: lielākās bažas rada nevis gūto punktu, bet vārtu trūkums

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātā hokejā pirmajās divās spēlēs cieta zaudējumus un punktus neguva. "William Hill" totalizatora vadītājs Toms Bergmanis portālam Sportacentrs.com norādīja, ka, lai arī rezultāti atbilst prognozētajiem, Latvijas izredzes uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā ir sarukušas no 40% līdz apmēram 30%, jo bažas radas Latvijas izlases sniegums uzbrukumā.
Artūrs Šilovs. Foto: Edijs Palēns
11

Latvijas izlasei jārēķinās ar sarežģītu PČ ievadu

Piektdien sāksies pasaules čempionāts hokejā, kurā Latvijas izlase pirmo spēli aizvadīs pret Kanādu. Turnīra kalendārs paredz, ka tam sekos mači pret Slovākiju un Čehiju. "William Hill" bukmeikeru prognozes liecina, ka Latvija nebūs favorīte nevienā no šiem mačiem, tiesa, bukmeikeri arī norāda, ka turnīra ievads arī nebūs pats izšķirošais apstāklis tam, vai Latvijai izdosies iekļūt ceturtdaļfinālā.
1

Klausītava | "William Hill TV" saruna ar Hariju Vītoliņu

Īsi pirms pasaules hokeja čempionāta sākuma Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš satikās ar "Ģenerāli" Valdi Valteru un Artūru Barovski. Vīri runāja par izlases sastāva aprisēm, lomu sadalījumu komandā, treneru korpusā un citiem tematiem par un ap tuvojošos pasaules čempionātu Rīgā.