Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Rīgā nav gaidāmi lieli Zviedrijas hokeja izlases fanu pulki

Rīgā nav gaidāmi lieli Zviedrijas hokeja izlases fanu pulki
Zviedrijas hokeja līdzjutēji. Foto: AP/Scanpix

LETA. Uz ceturtdien gaidāmo ceturtdaļfināla maču Rīgā nav gaidāmi lieli Zviedrijas izlase fanu pulki, izriet no Zviedrijas Hokeja federācijas preses sekretāra Līnusa Hugosona aģentūrai LETA teiktā.

Zviedrijas hokeja izlase apakšgrupas mačus aizvadīja Tamperē, bet ceturtdaļfinālā ceturtdien Rīgā cīnīsies ar Latviju. Pusfināli un fināls norisināsies nedēļas nogalē Tamperē, Rīgā uzvarējušajām komandām dodoties uz Somiju.

"Sazinoties ar mūsu lielāko atbalstītāju grupu, noskaidroju, ka viņiem nav plānots grupas brauciens uz Rīgu. Plānots, ka tie, kuri ir Tamperē, paliks uz vietas un spēli skatīsies fanu zonā uz lielā ekrāna," teica Hugosons.

Kā trešdien aģentūrai LETA norādīja 2023.gada pasaules hokeja čempionāta Latvijas organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis, no Zviedrijas puses nekāda lūguma vai intereses par atsevišķa fanu sektora nodrošināšanu nav bijis, līdz ar to biļetes uz spēli zviedriem ir pieejamas publiskā tirdzniecībā visiem līdzjutējiem vienādi. Šāds pieprasījums bijis tikai no Šveices, kas ceturtdien spēkosies ar Vāciju.

Jau ziņots, ka otrdien pasaules čempionāta B apakšgrupas pēdējā spēlē Latvijas izlase ar 4:3 papildlaikā pārspēja grupā pirmo vietu jau nodrošinājušo Šveices valstsvienību, iekļūstot ceturtdaļfinālā pirmo reizi kopš 2018.gada.

Ceturtdaļfinālā ceturtdien Latvijas izlases pretinieki būs zviedri, kuri ieņēma otro vietu A apakšgrupā, kas cīkstējās Somijas pilsētā Tamperē.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS


, 2023-05-24 17:56, pirms 10 mēnešiem
pareiz' ir, nav ko triekties pāri jūrai, tērēt laiku, lai noskatītos savas komandas zaudē. Nepaveicās ar pretinieku.
Rīgas biznesam, krogiem gan skāde, vēl no rīta ziņās bija, ka ciemiņi ar naudas maisiem būs
, 2023-05-24 21:43, pirms 10 mēnešiem
Cer sagaidīt savu izlasi atpakaļ Tamperē uz 1/2.
Peteri Nummelins. Foto: mtvuutiset.fi
4

IIHF Slavas zālē uzņems leģendāro Jāgru un arī Latvijas bronzas asistentu Nummelinu

Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Slavas zālē šā gada pasaules čempionāta laikā tiks uzņemtas astoņas personas, viņu vidū arī panākumiem bagātais somu aizsargs Peteri Nummelins, kurš pagājušajā bronzas pavasarī bija Latvijas izlases galvenā trenera Harija Vītoliņa palīgu vidū.
Foto: IIHF
9

Hokeja izlase "Sporta Avīzes" aptaujā pārspēj basketbolu, Caune - labākā jaunā sportiste

Laikraksts "Sporta Avīze" veicis ikgadējo aptauju, 50 ekspertu balsojumā par 2023. gada Latvijas sporta izcilnieci kļūstot Latvijas vīriešu hokeja izlasei, kas izcīnīja pirmo medaļu pasaules čempionāta vēsturē.
Artūrs Šilovs. Foto: Gints Ivuškāns/AFP/Scanpix
5

Šilovs un Sietiņa triumfē "Rīgas Sporta laureātā"

Kultūras pilī "Ziemeļblāzma" šovakar notika "Rīgas Sporta laureāta" svinīgā ceremonija. Galvenās balvas ieguva hokejists Artūrs Šilovs un vieglatlēte Anete Sietiņa.